Amenajarea casei

#stilul industrial #mobilier industrial #design industrial

Farmecul aparte al mobilierului industrial

Preferintele romanilor in materie de amenajari interioare a evoluat mult. Daca nu erau prea multi cei care sa agreeze stilul industrial in urma cu cativa ani, in prezent din ce in ce mai multa lume il utilizeaza in amenajarea propriului camin.

 

De-a lungul timpului, pentru a se putea adapta stilului de viata contemporan, mobilierul industrial a cunoscut schimbari, dar a pastrat cateva caracteristicile distinctive: simplitatea, finetea de suprafata si lipsa ornamentelor excesive.

Aerul "heavy metal" caracteristic acestui stil, a fost considerabil domolit si imblanzit prin introducerea unor elemente si finisaje mai calde, specifice altor stiluri de design, rezultand astfel amenajari eclectice si originale, pline de personalitate.

Metal Creativ are in portofoliul sau de produse Linia Industrial care are un design unic, cu amprente vintage fiind personalizat dupa imaginatia celor care isi doresc acest tip de mobilier.

"Caracterul inovator al produselor reprezinta o caracteristica a obiectelor Metal Creativ, imbinam creativitatea cu design-ul si transformam fiecare proiect la care lucram intr-unul autentic. Astfel acestea raspund din punct de vedere functional si estetic cerintelor si necesitatilor clientilor nostri." – Lucian Haritonov, fondator Metal Creativ.

Profilele metalice, caramida si lemnul sunt toate elementele cheie care pot fi gasite in interioarele amenajate conform stilului industrial modern.

Versiunea de astazi a esteticii industriale este bazata pe culori mai reci. Nuante de gri, care amintesc de aluminiu, otel, fier si beton ar trebui sa fie utilizate din belsug. Negru si alb sunt, de asemenea, intalnite frecvent in interioarele industriale. Dar intr-o amenajare inspirata de stilul industrial fundalul cromatic poate fi pigmentat, cu succes, de nuante de galben sau albastru-petrol.

Piesele de design industriale sunt potrivite celor cu o personalitate puternica, dar si cu o imaginatie care nu cunoaste limite. Este un stil de mobilier care poate fi utilizat pentru orice incapere a locuintei, Metal Creativ recomandandu-l atat pentru case originale, dar mai ales pentru spatii publice, precum baruri, pub-uri si restaurante.

Avertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea