Amenajarea casei

#tablou #hol #fantana #decoratiuni

Fantana "Tablou", perfecta in decorul holului

Holul de la intrare , adesea neglijat atunci cand ne amenajam locuinta, este de fapt spatiul in care cei ce ne viziteaza isi formează prima impresie. Poate mai important decat atat, holul de la intrare ne intampina cand venim acasa, obositi dupa o zi de munca. Dar cum sa-l decoram pentru a crea ambientul primitor si estetic pe care ni-l dorim?


Iata solutia inedita pe care ne-o propune Bludeco: fantana de interior amplasata pe perete asemenea unui tablou, care fara sa ocupe spatiu, creeaza un efect inedit. Fantana „Tablou” are la baza un concept unitar, ce imbina armonios sunetul, culoarea si lumina. Realizata din sticla sau piatra de diverse culori sau texturi, incadrate de elemente de cupru sau otel inoxidabil , această fantana iti susura „Bun venit” si iti ilumineaza calea cu o lumina discreta, ambientala. In plus, peretele de apa are si efectul de capta particulele de praf, purificand aerul si degajand o stare de bine .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea