Amenajarea casei

#par #placa #babyliss #placa de intins parul

Cum sa iti alegi placa de intins parul

Parul frumos are nevoie de o ingrijire corespunzatoare pentru a arata impecabil. Dar, pentru a realiza acest lucru ai nevoie de produse special create, de cea mai noua tehnologie. Pe piata se gasesc, la ora actuala, o multime de produse care sa faca viata mai usoara femeilor si care sa le ofere aspectul dorit intr-un timp cat mai scurt. In aceasta categorie intra si placa de intins parul, cunoscuta si sub denumirea de baby liss.
 
 

Iata cateva considerente pe care ar trebui sa le iei in calcul atunci cand iti alegi o placa de intins parul:

1 Pretul: este bine sa achizitionezi o placa de intins parul de buna calitate, care sa nu iti distruga parul. Asadar, nu incerca sa te pacalesti spunandu-ti ca toate aparatele sunt la fel si ca pretul este dat doar de brand. Nu da bani putini pe o placa de intins parul deoarece de calitatea acesteia depinde frumusetea parului tau. Totusi, nu arunca banii pe fereastra cheltuind mai mult decat se merita.

2 Nivelurile de incalzire: alege o placa de intins parul careia ii poti seta gradele. Daca parul tau este fragil, nu ai nevoie de o placa a carei temperatura este fixata din fabrica la 210 grade pentru ca in scurt timp iti vei distruge parul. De asemenea, daca parul tau este unul dificil, carliontat, greu de coafat, nu vei putea face nimic cu o placa setata pe 120 de grade.

3 In functie de textura parului:

  • Pentru parul normal: 180 – 190 oC
  • Par dificil, carliontat, greu de coafat: 190 – 220 oC
  • Par fragil, subtire: maxim 170 oC.
4 Timpul de incalzire: este indicat sa cumperi o placa de par care se incalzeste, daca nu instantaneu, cel putin in 20 de secunde. In mod sigur nu vei fi incatata sa fii nevoita sa astepti 10 minute sa se incalzeasca placa, in conditiile in care ai nevoie de o coafura rapida.
 
Iata cateva variante din aceasta gama de produse.

Placa Rowenta CF 7112

Aceasta placa are un timp de incalzire de 60 de secunde, astfel ca daca ai foarte putin timp la dispozitie pentru a-ti indrepta parul, acesta este produsul potrivit. Produsul este prevazut cu placi din ceramica, cu rol de a-ti proteja parul cat se poate de bine.
 

Placa Remington S 2004
 
Daca iti doresti un produs de cea mai inalta calitate pentru parul tau, poti opta pentru placa de la Remington. Aceasta este inzestrata cu un invelis din fibra de teflon amestecat cu ceramica si turmalina (cristal semipretios). In acelasi timp, placa de la Remington dispune de un control variabil al termperaturii, astfel ca in functie de viteza cu care vrei sa te aranjezi, poti mari temperatura in cateva clipe.
 
 
Placa Remignton S 9000
 
Un produs putin mai avansat decat celelalte este placa de par S 9000 de la Remington. Aceasta dispune de un sistem de hidratare a firelor de par prin apasarea unui simplu buton care porneste aburul. De asemenea, placa ofera tripla protectie impotriva deteriorarii parului, datorita invelisului de ceramica, teflon si diamant. Si aceasta dispune de control digital al temperaturii si un cablu de 3 m.
 

Placa Boch PHS 2105
 
Placile de incalzire ale aparatului sunt de 1700 W. Placa este prevazuta cu doua niveluri de caldura si, de asemenea, permite setarea electronica a temperaturii (intre 60 si 170 de grace Celsius). Aparatul are suprafata de ceramica, are un indicator luminos pentru pornit sau oprit si inca un beculet care iti arata atunci cand este gata de utilizare.
 

Placa Philips HP 4669/00
 
Partea interesanta a aparatului este se opreste automat dupa o ora de cand a fost bagat in priza, astfel ca daca ai plecat de acasa si ai uitat sa scoti placa din prinza, nu trebuie sa faci cale intoarsa pentru a rezolva problema.
 
Temperatura placilor de ceramica poate atinge temperatura de 215 grade (teperatura folosita de obicei in saloanele de infrumusetare – pentru clientele care se grabesc), dar totusi temperatura poate fi reglata fara niciun fel de problema.
 
 
Placa Valera silhouette
 
Placa dispune de jet de abur pentru hidratarea parului si de un element PTC pentru incalzire rapida. Produsul este prevazut cu o perie pentru ghidare, o placa pentru onduleuri mici si inca una pentru onduleuri mari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea