Amenajarea casei

#case #case ecologice #case lemn #case de lemn #ecokit

EcoKit: un producator de case pe structura de lemn de calitate

Beneficiind de o vasta experienta pe piata vest-europeana, in special pe piata franceza, foarte exigenta, ECOKIT BACAU isi propune sa aduca si pe piata din Romania aceasta exigenta, sa militeze pentru educarea pietei in sensul intelegerii ca o casa de lemn poate fi o „bijuterie” daca este facuta corect dupa norme si standarde sau o mare deziluzie daca este facuta dupa ureche, cu materiale de calitate indoielnica, fara norme si garantii.


De ce o casa de lemn?

Conform unui studiu realizat de specialistii Biroului de Studii Energetice Keeplanet, din Strasbourg, Franta, cheltuielile pentru incalzirea unei case de lemn sunt de 3-4 ori mai mici decat cele pentru incalzirea unui case traditionale din beton. Astfel, ai garantia ca o casa de lemn este o investitie avantajoasa si ca toate cheltuielile vor fi amortizate in timp, gratie economiilor pe care se realizeaza.

Un alt mare avantaj al unei case de lemn este acela ca are o rezistenta avansata la cutremur. Standardele inalte de constructie iti ofera siguranta unui camin cu durata de viata indelungata. Spre deosebire de casele traditionale construite din materiale reci, casele de lemn cu structuri elastice au si avantajul de a fi ecologice.

Intra pe case-de-lemn.com si alege designul dorit pentru propria locuinta. Datorita rapiditatii in constructie, vei putea beneficia de confortul propriului tau camin intr-un timp foarte scurt si ai garantia ca faci cea mai buna alegere din punct de vedere al raportului calitate-pret.



De ce ECOKIT?

EcoKit  BACAU este o companie franco-romana specializata in acest domeniu. Toate constructiile EcoKit indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate impuse de normele europene, iar lemnul utilizat in structura caselor este uscat in uscatoare controlate electronic, este rindeluit si tratat prin imersie si in atoclava. Materialele folosite sunt antent selectionate si clientul este consiliat in permanenta pentru solutiile optime in functie de bugetul sau.

Pentru proiectarea de rezistenta si calculele structurale, EcoKit foloseste softuri specializate care iti garanteaza faptul ca vei avea o casa de lemn solida si sanatoasa.

EcoKit este aproape de tine. In afara de sediul central din Bacau in prezent, exista un birou in Bucuresti si in Focsani, iar in curand vor exista birouri in marile orase din Romania. Cu EcoKit scapi de stresul santierului, intrucit toate casele de lemn sunt predate la cheie. Nu-ti ramane altceva decat sa te muti in propria ta casa si sa te bucuri de confortul unei locuinte moderne, ecologice si rezistente.


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea