Sfaturi practice

#lenjerii pufoase fluffy #alegerea lenjeriior #lenjerii de pat

Lenjerii care au făcut senzație în România!

Lenjeriile Cocolino nu mai sunt cele mai pufoase și călduroase lenjerii de pat din România. Greu de crezut, însă adevărat! Lenjeriile pufoase Fluffy au ajuns în topul preferințelor multor clienți, datorită faptului că sunt mult mai călduroase și plăcute decât modelele de lenjerii de pat clasice Cocolino.

De unde puteți cumpăra astfel de lenjerii pentru familie și pentru copii?

Cumparamisim.ro este un magazin online foarte modern și interesant care comercializează foarte multe tipuri de lenjerii de pat de o excelentă calitate. Oferta acestui magazin cuprinde lenjerii de pat pentru bebeluși, lenjerii de pat pentru o persoană, lenjerii din finet 6 piese pentru paturi duble, lenjerii pufoase Cocolino și lenjerii de tip Fluffy. De aici puteți comanda cele mai pufoase și călduroase lenjerii de pat Fluffy.

Caracteristici lenjerii de pat Fluffy

Acest model foarte modern de lenjerie de pat conține 4 piese și este pentru pat dublu. Produsul acesta din oferta magazinului online Cumparamisim.ro prezintă două texturi de material Cocolino. Lenjeria de acest tip este realizată dintr-o micro fibră plușată care se numește fleece și care este foarte fină.

Aceste modele de lenjerii mai sunt cunoscute de multe persoane și sub forma de lenjerii polare. Numele lor se datorează proprietăților minunate de moliciune și căldură pe care o dețin. Sunt mult mai plăcute și oferă un confort mult mai mare în comparație cu lenjeriile de tip bumbac sau finet satinat.

Pentru serile foarte friguroase și pentru anotimpurile ploioase sunt cele mai recomandate.

Dacă vă încântă o astfel de lenjerie de pat, o puteți comanda chiar în momentul de față cu ajutorul magazinului online Cumparamisim.ro. Prețul produsului este redus acum la doar 189 de lei. Pentru serviciile de transport veți plăti doar 9 lei dacă livrarea se va face în orașul București, în timp ce cheltuielile de transport vor fi de 17 lei pentru livrările realizate în orice oraș din țară.

Nu sunt percepute taxe suplimentare pentru ramburs sau pentru kilometri suplimentari.

Lenjerii de pat Cocolino clasice

Oferta magazinului Cumparamisim.ro mai include și lenjerii de pat clasice de tip Cocolino, pilote Cocolino cu blăniță care au și 2 fețe de pernă, cearceafuri pufoase Cocolino cu 2 fețe de pernă, lenjerii din bumbac de tip finet 100% bumbac, etc.

În momentul de față sunt foarte multe oferte active care vă pot avantaja! Oricare dintre ele pot reprezenta și un foarte frumos cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau cu ocazia Noului An care se apropie foarte repede.

Nu ocoliți nici lenjeriile călduroase din finet cu imprimeuri pentru Crăciun. Toate produsele prezentate de noi mai sus au prețuri reduse în această perioadă. De asemenea, vă mai recomandăm și pijamalele din catifea care și ele sunt foarte bune pentru sezonul rece. Sunt mărimi diferite, culori foarte variate și modele interesante. Orice persoană dragă și foarte apropiată va fi foarte plăcut impresionată dacă va primi un astfel de cadou plăcut, frumos și foarte modern.

Vă recomandăm să citiți pe prima pagină a site-ului și personalitățile care au cumpărat produse de aici și care au fost foarte mulțumite de calitatea cumpărăturilor. Pijamalele sunt confecționate chiar în atelierele de croitorie din România, pentru persoanele care iubesc astfel de produse și care susțin industria autohtonă de profil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele