Amenajarea casei

#catalogul ikea #catalin mitulescu #mobila

Din septembrie IKEA scade preturile cu pana la 60%

IKEA sarbatoreste lansarea catalogului pentru 2011 ce va intra in vigoare de la 1 septembrie. Odata cu acesta, se vor aplica si noile reduceri de pana la 60%, reduceri ce intaresc sloganul „Bucuria vietii de zi cu zi”.


Inca din primele luni de dupa lansarea in Romania, succesul inregistrat, popularitatea si vanzarile au clasat IKEA pe primul loc in randul preferintelor bucurestenilor. Anul acesta, aruncand o privire mai atenta, specialistii IKEA s-au aliat cu miile de cumparatori si cu oamenii obisnuiti si au reusit sa aduca o veste buna: „Misiunea pe care noi ne-am asumat-o, încă de acum mai bine de 60 de ani, este aceea de a contribui la crearea unei vieți de zi cu zi mai bune pentru cât mai mulți oameni. În acest an, în România, am reușit să mai facem un pas în această direcție scăzând prețurile produselor noastre. Peste 4.000 de produse din totalul de 8.500 din magazinul IKEA, dintre care peste 1.700 incluse în catalog, vor avea începând de la 1 septembrie prețuri mai mici .” a declarat Mihaela Mureșan, Marketing Manager IKEA Romania.

Preturile accesibile, designul modern, rezistenta si calitatea sunt doar cateva dintre cuvintele cu care IKEA isi doreste sa fie identificata de catre publicul sau. Avantajele majore tin de posibilitatea de a produce in volume mari mobila si accesorii pentru cele 317 magazine din toata lumea. Economii se fac si in zona transportului, dovada fiind coletele ambalate perfect, fara nicio greseala, pentru ca transportul sa fie cat mai eficient.

Mai exact, vorbim de 4000 de produse cu preturi mai mici, media reducerilor fiind in jurul procentului de 12%, astfel incat se vor aplica scaderi intre 5% si 60%. „Costurile de achiziție și depozitare au scăzut pentru unele articole, pentru că sunt împărțite pe o scară mai largă, la nivel global. Mai avem și avantajul deschiderii directe la porturile Mării Negre, care a contribuit la atingerea unei rate de livrare directă mai mare decât până acum”, a declarat Cornel Oprișan, Retail Manager IKEA Romania.


Pentru a confirma cumparatorilor faptul ca reducerile nu sunt direct proportionale cu o scadere a calitatii, unele game de produse vor beneficia de garantii extinse, in timp ce altele pot fi probate acasa timp de 90 de zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului