Amenajarea casei

# concurs design # curs design interior #proiecte design #design interior

Designul de interior e pasiunea ta? Atunci trebuie sa stii asta!

Daca iti place sa te joci cu formele si culorile, simtul estetic este una dintre calitatile pe care ceilalti ti le admira, iar tu visezi sa decorezi toate interioarele care iti ies in cale, atunci cu siguranta ai un talent si o inclinatie spre acest domeniu pe care nu ar trebui sa ti le irosesti. De exemplu, ai putea incerca sa te perfectionezi alaturi de specialisti de renume, care te pot ajuta sa deslusesti tainele decorarii de interioare.

Ce trebuie sa faci mai exact? Cel mai indicat ar fi sa urmezi cursurile unei scoli de profil sau cursuri de specializare in acest domeniu. Daca insa consideri ca nu este momentul sa faci o investitie sau nu esti sigur/a daca talentul tau s-ar putea materializa intr-un business, poti participa la un concurs care ofera ca premiu chiar un curs de design de interior.

Daca ai decorat un colt al casei, o camera, un spatiu de relaxare, un birou de care te simti mandru/a, atunci poti participa concursulpropus de Atelierele ILBAH, un centru de calificare si formare profesionala care ofera cursuri acreditate de Ministerul Muncii, atat in Romania, cat si in strainatate. 

Tot ce ai de facut este sa trimiti aici maximum 4 fotografii care sa ilustreze o amenajare facuta de tine, alaturi de descrierea proiectului in cateva cuvinte. Proiectul poate fi reprezentat de o locuinta in ansamblu, o camera, un balcon, un spatiu de relaxare. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta executiei, deoarece acest concurs este dedicat exclusiv amatorilor si pasionatilor de design de interior.

Startul la depunerea proiectelor a fost dat pe 15 iulie, iar prima etapa a concursului se incheie pe 15 august 2016. Castigatorul concursului va avea ocazia sa participe la cursul de Design Interior, unde, cu ajutorul trainerului arh. Miruna Ardelean, timp de 10 sapatamani, va invata care sunt regulile dupa care se ghideaza un designer in amenajarea spatiilor interioare, cum sa foloseasca culorile si texturile potrivite, precum si multe alte secrete ale acestei frumoase meserii. Cursul, acreditat de Ministerul Muncii, include vizite la furnizori de mobila si decoratiuni, precum si realizarea de proiecte 2D si 3D astfel incat, la absolvire, castigatorul va fi pregatit/a sa amenajeze orice spatiu de locuit.

Descrierea pe larg a etapelor concursului, impreuna cu Regulamentul poate fi consultate aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului