Amenajarea casei

# amenajare dormitor copil #decoratiuni camera #camera copilului

Decoratiuni pentru camera copilului care transforma radical spatiul

Stiai ca poti imbina utilul cu placutul inclusiv atunci cand vine vorba despre camera celui mic? Rafturile, spre exemplu, pot fi si decorative si te pot ajuta sa mentii incaperea in ordine. Graficele de crestere, spre exemplu, iti arata cat a crescut copilul intr-un an, dar in egala masura sunt si foarte decorative.

Camera copilului trebuie sa fie un spatiu pentru distractie, dar si un loc care sa ii puna creativitatea la incercare. Cu ajutorul decoratiunilor potrivite, dormitorul se poate transforma in locul sau preferat din intreaga casa. Lasa-te inspirat si creeaza o atmosfera de vis pentru copilul tau!

Catchdreamer cu flori din fetru

Florile de primavara in nuante pastelate „danseaza” printre frunzele verde-crud pe acest catchdreamer care poate fi frumos asezat deasupra patului copilului. Poate fi realizat simplu acasa, din fetru, pasla moale. Aseaza florile si frunzele pe diferite niveluri pentru a le da posibilitatea sa se miste.

Grafic de crestere handmade

Urmareste evolutia inaltimii copilului tau cu ajutorul unui grafic de crestere facut chiar de voi. O rigla din lemn realizata dintr-o scandura de lemn pe care ai insemnat cu un marker alb centimetri te va ajuta sa ii monitorizezi cresterea si in acelasi timp va fi si o piesa decorativa foarte interesanta.

Fundite, fundite si iar fundite

Accesoriile pentru par sunt prea dragute pentru a le ascunde intr-un sertar sau intr-o cutie. Le poti afisa pe perete pentru a da camerei un plus de culoare, dar si pentru a le mentine organizate. Pe un umeras prinde cateva fasii taiate dintr-o esarfa veche si creeaza astfel fundalul pentru suportul de fundite. Prinde-le apoi cu clama de bucatile de panza si creeaza un frumos tablou 3D pe care aseaza-l langa patul fetitei.

Directie pentru comoara piratilor

Copiilor le place sa gaseasca elemente din filmele de animatie in propriul lor dormitor. Niste indicatoare handmade care sa arate drumul catre Comoara piratilor sau catre Taramul de Nicaieri reprezinta o modalitate distractiva de a da incaperii un aer de poveste. Foloseste placaje din pluta pe care scrie cu carioci cu vopsea. Fiecare sageata trebuie sa ofere un indiciu.

Un cuib confortabil

Copiii adora ziua in care se muta din patut intr-un pat mai mare. Acest pat confortabil face ca tranzitia sa fie mai usoara pentru toata lumea. Lateralele inalte il impiedica pe cel mic sa cada din pat, in timp ce umbrela de frunze de deasupra adauga senzatia de siguranta si un plus de culoare. Picioarele dinozaur pictate manual pe scarita fac ca aventura sa fie completa.

Foto: homebnc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea