Amenajarea casei

#piatra #decoratiuni #amenajarea casei

Decoratiuni din piatra

Piatra este folosita in constructia locuintelor de secole datorita proprietatilor si calitatilor estetice deosebite. Ea poate fi utilizata atat in stare bruta, asa cum o gasim pe marginea raurilor sau poate fi prelucrata prin fasonare, prin cioplire manuala sau mecanica. Cu ajutorul acestui material poti realiza decoratiuni cu un design unic in interiorul casei. Iata cateva exemple:


1 Perete din piatra


Peretele din piatra va da o nota exotica interiorului locuintei tale. Acesta se potriveste atat in livinguri cat si in bucatarii sau camerele de trecere, mai ales daca optezi pentru un stil de amenajare rustic sau toscan.
 

2 Podele cu piatra


Podelele placate cu piatra decorativa reprezinta o inovatie in domeniul decoratiunilor. Pe langa utilitatea decorativa, acestea au si atribute practice cum ar fi usurinta de curatare.

In plus, acestea au suprafata mata, antiderapanta, ce prezinta o rezistenta ridicata la trafic.


3 Bar tip crama


Un bar tip crama din piatra decorativa si lemn asezat in living sau in locul peretelui dintre bucatarie si camera de zi iti va impresiona prietenii. In functie de preferintele tale, poti opta pentru umn bar liniar, in forma de “U” sau de “L” si pentru scaune din lemn sau fier forjat.


Citeste mai multe despre:

4 fantana arteziana


O fantana arteziana confectionata din pietre de rau va da holului sau livingului tau o nota originala. In plus, aceste fantani te ajuta sa te relaxezi dupa o zi obositoare datorita susurului apei. Pentru a spori efectul de relaxare poti sa pui cateva picaturi de esenta parfumata in apa.

In arta Feng Shui, apa curgatoare atrage prosperitatea si norocul locuitorilor casei astfel ca fantanile de acest gen sunt indispensabile dintr-o locuinta.


5 Aranjamente cu pietre


Poti sa-ti cumperi pietricele pe care sa le folosesti pentru diverse aranjamente. Aseaza-le in vaze transparente sau pe farfurioare, alaturi de lumanari decorative. Florile vor capata un aspect mai interesant daca decorezi pamantul cu pietricele uni sau monocolore.

Vrei sa-ti renovezi casa si cauti un zugrav? Nu mai pierde timp intreband in stanga si-n dreapta de un mester bun. Intra pe cautzugrav.ro si cauta persoana care sa corespunda cerintelor tale! Iti oferim posibilitatea sa gasesti in timp record mesteri autorizati, ale caror servicii au fost apreciate de alte persoane. Spor la treaba!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului