Amenajarea casei

#decoratiuni #toamna #amenajare casa # decoratiuni frunze #dcoratiuni toamna

Decoratiuni de toamna: 5 idei inedite de a folosi frunzele

Frunzele ingalbenite reprezinta primul semn ca toamna isi intra in drepturi. Inainte de a le aduna de prin curte, lasa-i pe copii sa se joace prin "covorul" colorat format pe alei. Mai mult decat atat, petrece cateva ore frumoase, alaturi de prichindei, realizand decoratiuni inedite din frunze. Daca nu stii de unde sa incepi, poti folosi urmatoarele idei inspirate, creative si indraznete de a folosi frunzele din gradina pentru a obtine decoratiuni uimitoare!


1. Candela cu frunze

Pentru a ilumina casa sau curtea in aceasta toamna, iti poti face face singur o candela, cu ajutorul unui borcan si al frunzelor. Pentru realizarea acestui accesoriu decorativ de toamna, este important sa usuci frunzele inainte de a le folosi.

Uscarea acestora dureaza in jur de doua saptamani. Dupa ce ai trecut de acest pas, tot ce trebuie sa faci este sa lipesti frunzele uscate pe borcan. Pune o lumanare in centrul borcanului si problema luminii din locuinta va fi rezolvata.




2. Banner din frunze

Pentru decorarea ferestrelor, a semineului sau chiar a usii de la intrarea in casa, poti folosi un banner realizat din frunze colorate. Frunzele uscate sunt de preferat pentru a obtine un accesoriu decorativ inedit. Prinde frunzele pe o sfoara si agata-le in zonele pe care le vrei cu accente de toamna. Aceasta decoratiune este rezistenta si poate fi pastrata si in timpul iernii.




3. Tablouri din frunze

O alta idee de decoratiune interesanta din frunze este realizarea unui tablou. Pentru rama acestuia poti folosi ghinde, iar in centrul ei adauga frunze uscate. Cu putina imaginatie si talent, vei putea chiar sa faci diferite forme de insecte din frunze sau chiar modele de animale.




4. Coroana pentru usa

Frunzele uscate le poti prinde pe o coroana din fier, astfel incat sa realizezi o decoratiune pentru usa casei.




5. Vaze cu frunze

Anima sufrageria cu un strop de culoare tomnatica! Pune crengi cu frunze uscate intr-o vaza si asaz-o pe o etajera, pe masa sau chiar pe jos. De asemenea, crengile cu frunze uscate le poti prinde si la usa de la intrarea in casa sau pe gardul din fata locuintei.





Sursa foto:  sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea