Amenajarea casei

#retete de valentine's day #indragostiti inima inimioare #decoratiuni #sfoara #ghirlande

Decoratiuni creative cu care sa-ti impodobesti casa de Ziua Indragostitilor

Decoratiunile de Valentine's Day pentru casa sunt accesorii care te pot ajuta sa intri mai usor in atmosfera romantica de Ziua Indragostitilor si, totodata, sa iti exprimi sentimentele fata de jumatatea ta. Iti doresti sa iti impanzesti casa cu decoratiuni creative, handmade, de Valentine's Day? Afla ca nu ai nevoie decat de putina indemanare, un strop de rabdare si de o imaginatie bogata!

Ghirlande cu inimioare colorate

Ghirlandele cu inimioare sunt decoratiuni cee nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul tau de Valentine's Day. Partea buna este ca sunt usor de confectionat si pot fi realizate in fel si chip, in functie de preferinte personale si creativitate.

Noi iti propunem o ghirlanda cu inimioare vesel colorate, din fetru, insirate pe un fir de ata. Avantajul acestei ghirlande a iubirii este acela de a fi foarte usoara si, astfel, de a putea capata chiar si lungimi impresionante.


Inimioare crosetate de Valentine's Day

Alte decoratiuni creative, originale de Valentine's Day sunt si inimioarele crosetate. Este drept ca pentru astfel de accesorii handmade de Ziua Indragostitilor iti sunt necesare abilitati speciale, insa, daca stapanesti arta crosetatului, demersul devine rapid floare la ureche!

Daca esti o maestra a crosetatului, decoratiunile sub forma de inimioare nu ar trebui sa iti puna probleme majore. Daca totusi nu vrei sa te complici, poti alege sa decorezi o inimioara din carton cu margini crosetate, ca in imagine.


Siraguri diafane de inimioare de Valentine's Day

Similare ghirlandelor, siragurile diafane de inimioare te vor cuceri prin simplitatea si delicatetea lor. Pentru a le obtine, nu ai nevoie decat de hartie colorata, fina, translucida, de sfoara rosie, lipici si de o foarfeca, pentru a decupa inimioarele rosii, roz, portocalii etc.

Pentru ca siragul de inimioare de Valentine's Day sa fie perfect, foloseste bucati de sfoara de lungimi diferite, astfel incat sa obtii o decoratiune de Ziua Indragostitilor similara celei din imagine. La final, nu iti mai ramane decat sa asezi siragul de inimioare diafane la fereastra, spre exemplu, in bataia razelor de soare.




Foto: decoist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare