Amenajarea casei

#birou pliabil #birou acasa #birou

De ce un birou pliabil este o idee buna pentru acasa?

Pentru multi munca de la birou s-a mutat acasa pentru a evita situatiile neplacute, dar si pentru a ajuta compania sa reziste acum. De aceea, activitatea se desfasoara din caminul tau unde este necesar sa ai un spatiu dedicat muncii tale si amenajat corect. Cu siguranta, este bine sa eviti pe cat posibil sa lucrezi din pat fiindca risti sa ai parte de un ritm lent si de un grad scazut de eficienta. Pentru ca totul sa se desfasoare exact ca inainte trebuie sa te gandesti cum te poti ajuta sa faci fata cu brio situatiei actuale si sa livrezi servicii de calitate la timpul potrivit. Poti alege un birou pliabil pe care il asezi oriunde in casa ta, pe balcon sau in curte daca soarele este prietenos cu tine.

1. Cum trebuie sa arate un birou pliabil

Inainte de toate este recomandat sa fie realizat dupa nevoi si sa corespunda cerintelor tale ca si cum ti-ai desfasura mereu munca de acasa. La Idashop descoperi modele noi, concepute sa iti ofere utilitate si care includ sertare, rafturi si spatii pentru imprimante sau alte dispozitive. Toate modelele sunt un real ajutor, fac economie de spatiu si te motiveaza sa fii foarte ordonat, iar biroul sa fie curat. Mobilierul office de lux este cel care iti personalizeaza spatiul si ofera un cadru confortabil, unde sa tii pasul cu volumul de munca si cu toate cerintele. Alege-ti un birou pliabil pentru acasa de la Idashop care te inspira si iti sporeste cheful de munca.

2. Functionalitatea biroului pliabil si aspectul joaca un rol esential pentru tine

Ca sa te poti focusa cat mai bine si un timp indelungat este bine sa ai totul la indemana fara sa fii nevoit sa te tot deplasezi dintr-o camera in cealalta. Orienteaza-te spre un birou pliabil care iti permite sa te bucuri de organizare, iar pentru aceasta este indicat sa optezi pentru un design multifunctional.

Chiar daca esti acasa este in defavoarea ta sa pierzi timpul degeaba, fiindca orele de lucru se vor prelungi. Aceasta piesa de mobilier nu este asemeni cu cele din caminul tau, ci are cu totul un alt rol.

3. Piese de mobilier office si accesorii pentru munca de acasa

Alege si personalizeaza-ti biroul pliabil pentru acasa de la Idashop, astfel incat spatiul tau sa fie unul practic si util, dar in care te simti confortabil. Cea mai intalnita nuanta a mobilierului office de lux este una neutra cum ar fi cea a lemnului nefinisat care transmite un aer boem. In functie de tipul de amenajare din caminul tau, poti alege si un stil contemporan si industrial. Pe langa birou, accesoriile decorative sunt elementele de baza ale unui interior cald si primitor. Idashop iti ofera corpuri de iluminat moderne si decoratiuni deosebite pentru un cadru de munca placut.

Stai acasa, linistit si continua-ti toate proiectele sau planurile tale pentru ca acum te poti bucura de un birou pliabil pe care poti sa il montezi in orice colt al casei tale! Descopera si comanda online modelul care te-a cucerit: https://www.idashop.ro.

Sursa foto: https://www.idashop.ro/birou-pliabil-spoon-kartell.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea