Amenajarea casei

#para de dus #dus

De ce sa alegi o para de dus de inalta calitate? Expertii iti sar in ajutor

Experienta dusului este, pentru multi dintre noi, o ocazie de relaxare, de detasare de agitatia de toate zilele, chiar si pentru cateva minute petrecute sub jetul de apa. De curand, in majoritatea bailor moderne se investesc resurse financiare pentru a crea un fel de spatiu intim, cu bun-gust, pentru a crea un SPA privat in propriul camin. Experienta oricarui dus este influentata mai ales de tipul de para de dus folosita. Aceasta determina suprafata acoperita de jet, dar si confortul pielii.

 

Bai de lux cu minim efort

Amenajarea unui spatiu care sa se potriveasca atat nevoilor estetice, cat si functionale repezinta o mica (sau mai mare) investitie, iar alegerea elementelor sanitare, a pieselor de mobilier si a culorilor si texturilor nu este cea mai usoara sarcina. Totusi, te poti ghida dupa ultimele tendinte, care claseaza liniile minimaliste si culorile precum argintiul, negrul, albul sau texturile ce imita lemnul pe primele locuri in preferinte. Astfel, odata aleasa tema generala a spatiului, iti va fi mai usor sa te orientezi in alegerea detaliilor.

O sarcina in plus ar fi alegerea intre o cada de baie sau o cabina de dus, iar aceasta hotarare este influentata atat de preferintele personale, cat si de numarul de utilizatori si de spatiul aflat la dispozitie. Sigur ca, intr-o baie de lux, regasim ambele elemente, la care se pot adauga optiuni precum aromaterapie, hidromasaj sau cromoterapie.

Variante personalizate de para de dus

Indiferent ca vorbim despre bai mai mici sau mai mari, gusturile tale nu trebuie sa fie ingradite sau inlaturate pentru acest impediment. Piata ofera acum produse adaptate pentru aproape orice fel de cerinte, o gama larga de design-uri si chiar culori multiple pentru para de dus. Astfel, optiuni exista, astfel incat chiar si acest mic detaliu sa coincida cu viziunea pe care o ai despre locul ideal de relaxare.

In plus, expertii inoveaza constant design-ul si forma parelor, pentru a fi mai intuitiv si mai placut de utilizat.

Idei inovative de la Grohe

Producatorul german Grohe este recunoscut la nivel international pentru produsele sanitare si accesoriile de baie de top comercializate, care au garantia utilizarii indelungate. Datorita materialelor durabile din care sunt fabricate si a testelor multiple la care sunt supuse, acestea sunt acreditate la nivel international si depasesc media produselor de pe piata de la ora actuala.

Calitatea este criteriul de baza atunci cand alegem un produs – indiferent despre ce ar fi vorba – dar ne uitam si la criteriile estetice si functionale ale acestuia. Atunci cand toate trei sunt combinate intr-un produs unic, compatibil cu nevoile noastre, putem fi siguri ca facem cea mai buna alegere. Pe langa accesoriile elegante si obiectele sanitare de lux, Grohe produce si pare de dus, adaptate pentru orice tip de baie.

In orice baie de lux dorim sa avem elemente speciale, unice, astfel ca o para de dus care sa imbine liniile simple, elegante si un jet de apa ce se poate seta pe diferite moduri este alegerea cea mai potrivita. Aceste avantaje pot fi regasite la para de dus marca Grohe, care imbina tehnologia de ultima ora cu forma intuitiva pentru a oferi pielii fie un rasfat sub o ploaie calda de vara, fie doza de energie necesara la inceputul zilei, printr-un jet ce aduce aminte de un parau de munte.

Oricare ar fi cerintele tale, daca vrei sa achizitionezi para de dus pentru o baie luxoasa, pe masura unui centru SPA personalizat, te invitam aici sa consultati oferta de pe baterii-lux.ro. Acolo gasiti oferte atat pentru accesorii de baie, cat si instalatii sanitare ale companiei Grohe. Numar de contact: 0721482872

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea