Amenajarea casei

# birou firma # produse de papetarie #firma #papetarie

De ce produse de papetarie ai nevoie in biroul firmei tale?

Desi traim intr-o era digitala, niciun departament dintr-o firma nu poate sa functioneze fara hartie. Aceasta este necesara zilnic, atat pentru generarea de rapoarte, cat si pentru contracte sau alte documente de procedura. Prin urmare, daca vrei ca angajatii tai sa isi indeplineasca eficient sarcinile, produsele de papetarie nu trebuie sa lipseasca din birou. Iata cinci dintre cele mai importante!

 

1. Hartie A4

Aceasta hartie este utilizata pentru imprimarea informatiilor, mailurilor, comunicatelor si facturilor. De asemenea, are un rol esential in crearea documentelor si a formularelor de cerere sau a copiilor xerox. In unele situatii, s-ar putea sa ai nevoie de hartie A4 pentru schite, anunturi sau instructiuni cu detalii tehnice.

Acest produs este apreciat in mediul administrativ, iar fiecare imprimanta sau copiator are in vedere acelasi format. Poti comanda un model de culoare alba, ambalat in topuri de 500 sau 1000 de coli.

2. Notite autoadezive

Notitele autoadezive se pot folosi pentru a planifica intalniri de afaceri, interviuri, sedinte sau apeluri telefonice. Un alt rol important al acestor produse de papetarie este amintirea task-urilor din fiecare saptamana. Acestea sunt disponibile in multe culori si pot fi lipite pe orice suprafata.

Astfel, mesajul pe care il scrii ramane la vedere oricand ai nevoie. Poti folosi culorile si pentru a prioritiza lista de sarcini. In zilele dificile, acest lucru te ajuta sa lucrezi intr-un mod eficient si sa te asiguri ca termini tot la timp.

3. Plicuri din hartie

Cele mai utilizate plicuri sunt cele standard. Acestea sunt necesare pentru expedierea documentelor si pot dispune de protectie sau antisoc. Hartia este in general alba, insa pentru a nu se vedea continutul din interior se poate folosi si un plic Kraft de culoare maro. Majoritatea produselor din aceasta categorie sunt plicuri C4 si se folosesc pentru a trimite hartii in format A4.

Plicurile C5 sunt create pentru documentele in format A5 sau A4 indoite pe jumatate. Pentru un volum mare de informatii se pot folosi plicuri cu burduf, siliconice, autoadezive si gumate. Produsele se aleg in functie de forma, culoare, material si sistem de inchidere.

4. Caiete office

Aceste caiete pot fi prevazute cu una sau doua spirale si microperforatii. Coperta este rigida si, in interior, filele sunt cu patratele sau liniute. Hartia este adesea in format A4 si dispune de separatoare color, create pentru organizarea informatiei pe categorii sau pe grade de importanta. Caietele pentru birou in format A5 au hartia alba de 90 gr/mp si nu permit ca cerneala sa se impregneze. Astfel, se poate utiliza pe aceasta si un stilou pentru scris.

5. Dosare

Dosarele sunt produse de papetarie care se folosesc pentru a arhiva datele firmei. Desi exista multe sisteme de continut digital, acestea nu sunt intotdeauna sigure. Drept urmare, ai nevoie de copii de rezerva fizice ale informatiilor.

Alege un dosar cu sina, de tip plic sau simplu, alcatuit din plastic sau carton. Acest model este ideal pentru depozitarea documentelor despre clienti si angajati. Arhivarea se face intr-o ordine logica, astfel ca acest lucru te poate ajuta sa devii mai productiv.

De ce sa achizitionezi produse de papetarie?

Fiecare afacere intampina dificultati atunci cand se afla in faza de start-up. Totusi, produsele de papetarie pot face organizarea mai simpla. Adauga-le si tu pe cele enumerate mai sus in biroul tau si cu siguranta vei deveni mai productiv la locul de munca!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului