Amenajarea casei

#idei amenajare living #amenajare living #living

Da un aer nou livingului tau cu aceste 6 trucuri simple

La anumite intervale de timp, micile schimbari in camera de zi, cea in care se presupune ca petreci cel mai mult timp cand esti acasa, sunt binevenite. In acest fel nu ajungi sa te plictisesti de ceea ce te inconjoara, lucru care ajuta la mentinerea unei stari de spirit cat mai bune. Si pentru ca renovarile sunt costisitoare si dureaza mult timp, iata cateva trucuri simple care te ajuta sa dai un aer nou si proaspat livingului tau.

Achizitioneaza o canapea statement

Este nevoie de o singura piesa intr-o incapere pentru a reconfigura aspectul camerei si a aduce un suflu nou. Iar canapeaua din living poate fi elementul cheie, de la care sa pornesti. Cauta un model in nuante puternice, cu personalitate care adauga o pata de culoare. In acest fel, canapeaua devine punctul central care atrage toate privirile in living.

Decoreaza cu plante de interior

Un aer nou in living pot aduce chiar plantele verzi de interior. Si vor aduce un aer proaspat atat la propriu cat si la figurat. Plantele verzi reprezinta un element excelent pe care il poti adauga in incapere atunci cand cauti sa insufletesti putin locul. Acestea pot fi puse in ghivece mari pe podea, dar pot fi plante care stau pe rafturi sau chiar suspendate. Alege plante care se intretin usor si nu au nevoie de conditii speciale, daca te numeri printre cei care nu au foarte mult timp pentru a se ocupa si de acestea.

Improspateaza colectia de perne decorative

Un mod rapid, usor si nu foarte costisitor de a schimba putin aerul din living este cu ajutorul colectiei de perne si pernute decorative pe care le tii pe canapea si fotolii. Poti incerca ceva mai indraznet, atunci cand te gandesti sa schimbi aceste obiecte. Incearca niste culori indraznete sau modele iesite din comun pentru a adauga textura si contrast in spatiul care are nevoie de un aer mai proaspat.

Pune mici opere de arta pe pereti

Colectiile de arta sunt cel mai simplu mod prin care poti adauga putina personalitate in camera de zi. Fie ca alegi sa investesti intr-o piesa mai valoroasa sau vei incepe sa iti alcatuiesti colectia cu picturi apartinand unui talentat artist local, atunci cand pui o noua piesa pe perete, lucrurile in jur incep sa arate cu totul diferit.

Adauga un strat proaspat de vopsea

Un strat proaspat de vopsea va face ca casa ta sa arate mai curata, mai proaspata si mai actuala ca oricand. Indiferent ca vrei sa realizezi un perete special sau sa vopsesti intreaga camera, o noua culoare de vopsea va schimba tot aspectul camerei

Alege un covor nou

Un simplu covor poate da incaperii un aer proaspat si un aspect nou. Covoarele fac minuni in estetica camerelor, asadar nu neglija puterea pe care o poate avea acesta atunci cand iti reamenajezi livingul. Orienteaza-te spre modele in tonuri neutre si din texturi naturale, daca preferi un stil minimalist, si alege modele indraznete si culori care atarg toate privirile daca doresti sa dai camerei un aspect vibrant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea