Amenajarea casei

#somn #lenjerie #somn odihnitor #lenjerie de pat

Cum te ajuta lenjeria de pat sa ai un somn odihnitor

Stiai ca una din trei persoane sufera de insomnie? Dar ca somnul insuficient predispune la ingrasare? Inainte sa incepi sa iei pastile, mai bine verifica lenjeriile de pat. Ele pot indemna la odihna si relaxare sau, din contra, pot tine somnul departe! Iata 5 tipuri de lenjerii de pat foarte confortabile din colectia Casa New Concept.

Avantajele unui somn bun

In timpul somnului, organismul uman isi reface fortele, iar creierul se odihneste pentru ca mai apoi sa poata face fata stresului si provocarilor zilnice. Un studiu realizat anul trecut de cercetatorii americani arata, printre altele, ca somnul influenteaza cortexul prefrontal, implicat in autocontrol si creativitate, dar si ca persoanele care nu se odihnesc suficient tind sa faca alegeri pe care nu le analizeaza in profunzime. Asadar, iata cat de important este sa dormim nu doar suficient, ci si bine!

Dar de ce ai nevoie pentru a dormi bine? Multi vor spune ca de liniste si de intuneric, altii, probabil, ca de o cina lejera, insa cercetarile recente arata ca niste lenjerii de pat confortabile au o contributie esentiala atunci cand vine vorba despre un somn odihnitor. De aceea, Casa New Concept a scos pe piata o gama larga de seturi de lenjerii de pat menite sa intretina starea de bine si contribuie la relaxare si la recapatarea tonusului.

Vedete de marca din Romania precum Gheorghe Turda, Roxana Visniuc, Fuego sau Emilia Ghinescu au testat aceste lenjerii de pat si le recomanda cu caldura.

Lenjerii bumbac 100%

Cu siguranta, cea dintai caracteristica la care te gandesti atunci cand vine vorba despre o lenjerie de pat este cea legata de calitatea materialului din care este fabricata. Printre cele mai bine vandute se numara cele din bumbac. Casa New Concept comercializeaza o gama larga de astfel de produse realizate 100% din bumbac. Alege un set din sase piese foarte elegant, in culori vii, foarte atragatoare.

Iar daca tii la familia si la prietenii tai, un astfel de set de lenjerie de pat poate fi oricand un cadou excelent, mai ales ca lenjeriile din aceasta gama sunt ambalate elegant intr-o cutie alba din carton, cu un imprimeu delicat, iar setul il primesti impreuna cu o punga realizata din acelasi material, astfel ca il poti oferi in dar foarte usor.

 

Lenjerii de lux Jacquard

Daca vrei un dormitor glam, in care sa resimti atmosfera unei incaperi cu adevarat luxoase precum cea din palatele regale, lenjeriile de pat Jacquard sunt o alegere excelenta. Vei adora finetea lor, iar somnul intr-un pat imbracat in material cu insertii de satin va fi cu mult mai odihnitor decat ti-ai fi imaginat. Finetea tesaturii indeamna la relaxare, iar cand trupul si mintea se afla in echilibru, un somn odihnitor nu va face decat sa contribuie la starea ta de bine.

Lenjerii pentru copii

Dar si cei mici trebuie sa doarma cat mai bine, iar Casa New Concept a creat si o gama de lenjerii de pat pentru copii. Realizate 100% din bumbac, acestea sunt foarte placute la atingere, dar sunt si antialergice. In plus, ele vin si intr-o gama variata de modele si culori potrivite varstei celor mici.

Profita acum de reducerile de 50% din pret la o multime de produse disponibile pe site-ul www.casanewconcept.ro!

Sursa foto: casanewconcept.ro, sleepingtablets.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare