Amenajarea casei

#decorare casa #amenajare casa #albastru orbitor

Cum sa-ti decorezi casa in albastru orbitor, culoarea care va face senzatie in 2014

Culoarea anului 2014 stabilita de Pantone, autoritatea globala in domeniul culorilor si a standardelor profesionale de culoare din industria modei, va fi albastrul. Deocamdata, compania a anuntat doar culoarea primaverii viitoare. Aceasta va fi albastrul orbitor (dazzling blue), adica albastrul electric care iti atrage atentia si te impresioneaza prin efectul hipnotizant.

Daca vrei sa ai o casa la moda, ar trebui sa incluzi albastrul orbitor in decor. Desigur, poti opta pentru piese in tonuri mai deschise sau mai inchise, atat timp cat nu se indeparteaza prea mult de culoarea de baza.


Mobilier in culoarea albastru orbitor

Vrei sa-ti schimbi canapeaua sau te gandesti sa-ti cumperi fotolii noi? Atunci opteaza pentru un mobilier cu tapiterie intr-o nuanta puternica de albastru. Astfel, piesa ta va deveni elementul central din incapere, mai ales daca restul decorului este pastrat in culori foarte deschise.



Sursa foto: 212concept.com


Pereti in culoarea albastru orbitor

Daca te-ai saturat de peretii albi, clasici, te poti pregati pentru o schimbare majora a decorului. Mai exact, poti vopsi peretii in culoarea albastru orbitor, care poate merge pana la albastru cobalt sau bleumarin. O astfel de culoare va inchide destul de mult spatiul, astfel ca este nevoie sa decorezi peretii cu tablouri sau picturi care sa contrasteze cu fundalul.

Daca optezi pentru o canapea albastru orbitor si o asezi chiar langa perete, cele doua nuante se vor suprapune, se vor uni. Daca vrei mai mult contrast, poti pastra canapeaua in nuante neutre.



Sursa foto: 212concept.com


Decoratiuni in culoarea albastru orbitor

Chiar daca anul viitor in top va fi albastrul orbitor, aceasta culoare nu trebuie sa devina obositoare si coplesitoare. Prin urmare, daca iti doresti un decor mai simplu, dar care sa pastreze tendintele, poti opta pentru decoratiuni in care predomina culoarea vedeta. O lenjerie de pat alba cu detalii in culoarea albastru orbitor si o veioza cu abajur alb si picior albastru orbitor vor completa perfect decorul dormitorului, aducandu-i un strop de prospetime.



Sursa foto: ivillage.com


Covor in culoarea albastru orbitor

Nu in ultimul rand, daca vrei o pata de culoare in camera, poti opta pentru un covor albastru orbitor.



Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea