Amenajarea casei

#casa #amenajare casa #decoratiuni casa #anul nou chinezesc #Anul calului de lemn

Cum sa iti pregatesti casa pentru a intampina anul nou chinezesc

Anul 2014 incepe in cultura chineza pe 31 ianuarie. Acest an aduce cu el noi energii pozitive, care iti pot imbunatati viata atat pe plan sentimental, cat si economic, familial, dar si in ceea ce priveste sanatatea. Pentru a obtine toate aceste beneficii pe care le ofera noul an chinezesc, trebuie sa iti pregatesti  casa din timp cu cateva elemente importante. Anul 2014 va fi anul Calului din lemn si se anunta a fi unul cu activitate intensa si mari miscari de energii. Iata cum trebuie sa iti aranjezi casa pentru a profita la maximum de energiile pozitive si prosperitatea pe care o ofera anul Calului:

1. Figurinele cu cai

Potrivit traditiei chinezesti se recomanda ca in 2014 sa ai prin casa cel putin o statuie cu un cal sau chiar un bibelou care sa intruchipeze acest animal. De asemenea, poti sa asezi in casa chiar si un tablou micut cu niste cai galopand, iar acesta va atrage norocul asupra caminului tau.

2. Curatenie luna

Intampina anul nou chinezesc cu o casa perfect curata. Arunca toate lucrurile vechi pe care le ai prin casa, pentru a indeparta ghinioanele. Dupa ce ai facut curatenie perfecta, aprinde niste tamaie si imprastie fumul acesteia prin toata casa pentru a intampina cu puritate si in conditii perfecte noul ciclu.

3. Plicurile rosii

Pregateste din timp cateva plicuri rosii chinezesti. Asaza-le pe masa, pentru fiecare invitat in parte, deoarece se spune ca acesta este un gest de generozitate si iubire, care va fi rasplatit cu noroc si prosperitate.

4. Decoreaza cu portocale si mandarine

Conform traditiei chineze, de anul nou este bine sa decorezi masa cu mandarine si portocale, deoarece aceste fructe au puterea de a atrage norocul. De asemenea, este bine sa pui pe masa si cateva vase cu dulciuri si fructe uscate pentru a asigura fluidizarea energiei.

5. Dovleacul de aur

Daca vrei sa ai noroc si bani in noul an chinezesc ar fi bine sa asezi pe noptierele din dormitor si care un dovleac din aur. De asemenea, acesta te va apara de boli si iti va mentine o stare de spirit perfecta.

Sursa foto: imujer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea