Amenajarea casei

#gradina #amenajare casa #exterior casa #piatraonline

Cum sa iti amenajezi cu stil exteriorul casei si gradina

Exteriorul casei tale si gradina sunt ca o carte de vizita pentru familia ta. Felul in care le amenajezi iti reflecta intocmai modul de viata si bunul gust, asa ca ai grija sa lasi mostenire copiilor tai o proprietate cu care sa se mandreasca.

Piatra naturala si marmura sunt materialele vesnic in tendinte, cu cea mai sporita rezistenta la intemperiile vremii si uzura. Tocmai din acest motiv, specialistii in amenajari exterioare le recomanda tuturor proprietarilor care isi doresc o casa si o gradina cu stil, care sa isi pastreze intacta frumusetea odata cu trecerea anilor. Urmatoarele sugestii te ajuta sa iti amenajezi exteriorul casei si curtea cu bun gust si durabil pe termen lung.

Amenajarea cu piatra naturala

O prima varianta pe care este bine sa o ai in vedere este amenajarea exteriorului casei cu piatra naturala, un produs al naturii cu calitati unice, de care sa te bucuri pana la adanci batraneti.

Piatra naturala rustica de la Rock Star Construct este excelenta pentru fatade, garduri sau ziduri, fiind fabricata din sist natural provenit din Cipru. Straturile sale impresioneaza prin jocul de culori care variaza de la maron inchis si ruginiu, pana la bej deschis si care se asorteaza perfect cu orice alt tip de tencuiala. O poti folosi atat pentru placari exterioare care vor atrage toate privirile, cat si pentru placari interioare, in hol, dus, beci, baie sau bucatarie.

Daca te intereseaza un material excelent pentru inghet/dezghet, potrivit pentru placari exterioare si alei superbe in gradina, opteaza pentru Piatra naturala Poligonala Homa, speciala pentru trafic intens, intr-o superba nuanta de bej-nisipiu. Se remarca printr-o rezistenta excelenta si se integreaza perfect intr-o amenajare moderna.

Combina Poarta naturala Piligonala Homa cu un element de decor unic pentru gradina ta, cismeaua placata cu piatra naturala nefasonata. Vei crea un decor cu aer regal in gradina si o vei gasi cu siguranta foarte utila in zilele caniculare.

Amenajarea cu marmura

Alaturi de piatra naturala, marmura reprezinta un material de amenajare care exceleaza la capitolul rezistentei si la cel al esteticii. Pentru placari exterioare pe fatade, garduri si alte zone circulate, dar si pentru placari interioare, foloseste marmura alba Kavala cu sistem de anti-alunecare, usor de montat si cu un aspect elegant.

Aceleasi calitati le detine si marmura alba Volakas din Grecia, intr-o superba nuanta de alb "lapte venat".

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea