Amenajarea casei

#casa #amenajare casa #radiant orchid

Cum sa inserezi Radiant Orchid, culoarea anului 2014, in decorul casei tale

Este un fapt dovedit: Radiant Orchid va domina intreg anul 2014. Daca pentru acest an ti-ai propus o modificare radicala a interiorului casei tale, ar fi bine sa nu neglijezi acest aspect. Imbraca-ti locuinta in nuanta ideala care o va transforme intr-un camin de vis, apoi invita-ti prietenele sa admire schimbarile facute de tine. Vei fi cu siguranta invidiata pentru alegerea facuta.

Intensifica stralucirea livingului

Nuanta vie de violet intens face pasi rapizi de pe podiumurile prezenterilor de moda pentru sezonul primavara-vara 2014 direct in casele noastre. Pe vremuri, nuanta orhideelor (Radiant Orchid) era un apanaj al regalitatii, camerele acestora fiind impodobite in nuante de violet radiant, roz si auriu. Nu te opreste nimeni sa devii regina in casa ta inconjurandu-te de aceste culori vii. Incepe cu livingul si vopseste peretele cel mai expus privirilor in nuanta de violet intens. Nu uita sa adaugi nuante mai pale precum bej sau gri pentru a contrabalansa stralucirea nuantei predominante.

Baie in nuante de lux

Nici baia nu ar trebui data uitarii. Un plus de stil in camera in care petreci destul timp pentru a te relaxa sau pentru a-ti pregati infatisarea spectaculoasa inaintea iesirilor in oras nu poate fi decat benefic. Desemnata ca fiind o culoare universala, movul deschis, in nuante stralucitoare, poate impodobi cu succes podeaua sau peretii baii tale.

Radiant Orchid cu elemente florale

Atat florile de interior, cat si violetul stralucitor promit sa faca ravagii in randul decoratorilor de case in acest an. Nu astepta dupa un specialist si treci chiar tu la treaba alegand plantele care pot crea un decor de vis in camera de zi a locuintei tale. Daca nu vrei sa te complici cu prea multe plante in interiorul casei, incearca un tapet cu modele florale care sa completeze in mod placut nuanta trendy a acestui an.

Elementele de decor ajuta

Pentru o imagine noua a locuintei tale, nu ezita sa completezi camerele cu accesorii mici, dar importante, alese in aceeasi nuanta de Radiant Orchid. Pernele sau abajururile nu iti vor secatui bugetul si vor da o noua perspectiva asupra casei. Aceasta pentru ca detaliile fac diferenta.

Sursa foto: nonakedwindows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului