Amenajarea casei

# flori brad craciun #flori #craciun #brad craciun

Cum sa impodobesti bradul cu flori

Te-ai gandit sa iesi din tipar in acest an si sa impodobesti bradul de Craciun altfel? Ce zici de flori? Sunt expresive, parfumate si dau o nota de eleganta indiferent de combinatie. Ai si solutii numeroase si variate de decorare a bradului, daca iubesti florile naturale te poti bucura de prospetimea acestora si de Craciun. Ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu o serie de idei despre cum sa impodobesti bradul cu flori. Iata ce am gasit!

Flori, multe flori...

Daca inca nu te-ai hotarat sa te desprinzi de globurile traditionale, nu este nici o problema poti crea un decor inedit cu flori si globuri! Alege totusi nuante calde, astfel bradul va avea note elegante si nu un aspect kitchos. Daca esti adepta culorilor pastel, poti decora crengile bradului cu acel spray care da aspect de zapada. Alege florile potrivite. Daca doresti sa te bucuri cat mai mult de florile naturale, opteaza pentru cele cu fiole. In cazul in care vrei sa te delectezi cu aspectul placut al acestora fara a afecta starea de bine a naturii, opteaza pentru flori artificiale, ai si avantajul ca le poti refolosi!

Frumusete subtila

Stii acele flori specifice Craciunului Poinsettia care se gasesc in aceasta perioada in toate magazinele si florariile, dar si in numeroase decoratiuni specifice sezonului? Te-ai gandit ca le poti folosi pentru a-ti impodobi bradul de Craciun? Alege ornamente florale in culori metalice - argintiu, auriu, aramiu -  le poti combina cu modelele in alb si cu globurile metalice asortate. Incearca sa pastrezi aceeasi paleta cromatica, astfel te vei bucura de un brad cosmopolit cu aspect de invidiat. Poti realiza un pom de Craciun glamour, cu frumusete si eleganta aparte, daca nu esti convinsa te poti inspira de aici!

Bradul impodobit cu floarea-soarelui

Anul acesta a fost dedicat culorii galben, decoratiunile florale in trend au in compozitie floarea-soarelui. De ce sa nu inchei anul in trend? Iti imaginezi cum ar arata bradul de Craciun decorat cu nuantele calde ale florii-soarelui? Stiu ca in aceasta perioada este dificil sa achizitionezi flori naturale, insa modelele DYI sunt substituente perfecte! Aceste decoratiuni sunt prietenoase, aspectuoase si te ajuta sa creezi un brad in tendinte! Nu uita ornamentele nu sunt complete fara panglica aurie, globurile si fulgii de zapada in aceiasi nuanta metalica. 

Brad traditional, flori de sezon

Daca iubesti mireasma florilor naturale ce pot fi gasite in magazine toamna tarziu si la inceput de iarna, cu siguranta vei indragi un decor traditional! Crizantemele si margaretele sunt in acest sezon vedete, sunt si rezistente si aspectuoase, si iti pot pune in valoare bradul de Craciun. Iti imaginezi ce parfum elibereaza un astfel de pom? Mireasma intensa de brad, arome delicate de margarete, parfum intens de crizanteme...decor de basm, ce crezi? Daca doresti putina diversitate si un plus de culoare integreaza printre florile naturale si cateva cupe artificiale. 

Dupa cum vezi, cand vine vorba sarbatori si bradul de Craciun, doar imaginatia poate fi o piedica in realizarea decorului perfect.  Anul acesta te poti bucura de florile preferate si aroma inconfundabila a pomului de iarna. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea