Amenajarea casei

#zugrav #mester #instalator #casa

Cum sa gasesti un mester bun

Vrei sa-ti renovezi casa si ai nevoie de zugravi sau sa schimbi instalatiile vechi si ai nevoie de un instalator sau electrician bun? Se intampla adesea ca meseriasii sa nu-si faca treaba cum trebuie, sa intarzie foarte mult cu predarea lucrarii sau sa-ti lase casa un dezastru. Pentru a reduce din start riscul aparitiei unei astfel de probleme este bine sa apelezi la profesionisti. Iata cateva sfaturi despre cum gasesti un mester bun:

1 Intreaba prietenii


Gandeste-te daca in ultima perioada vreun membru al familiei tale sau vreun prieten, coleg de serviciu a fost nevoit sa apeleze la serviciile unui instalator, zugrav sau electrician .

Cere informatii legate de persoana respectiva, detalii referitoare la ce servicii ofera, cum lucreaza, la ce preturi.

Recomandarile sunt o sursa nepretuita pentru gasirea unui mester bun. De regula, persoanele care sunt multumite de serviciile unui mester nu ezita sa-l recomande mai departe cunoscutilor.


2 Apeleaza la Internet


Este bine sa stii ca exista site-uri specializate cum sunt cautinstalator.ro, cautelectrician.ro, cautzugrav.ro, unde poti gasi cei mai buni mesteri instalatori, electricieni, zugravi.

Pe de o parte ai posibilitatea sa accesezi lista cu mesterii din zona in care locuiesti, pe de alta parte ai la indemana optiunea de a posta un anunt pentru a gasi persoana de care ai nevoie, fara niciun cost suplimentar .

Daca alegi prima varianta vei gasi informatii legate de calificarea si experienta in munca a mesterului respectiv, un interviu online dar si recomandari ale celor care au apelat la serviciile sale.

In cazul in care optezi pentru varianta a doua, ai la indemana optiunea de posta un anunt referitor la ce fel de servicii cauti si care sunt conditiile si pretentiile tale si, dupa postarea anuntului, vei fi contactat personal de zugravii interesati de anuntul tau.
 

3 Uita-te pe rubricile cu anunturi


Rubricile de anunturi din ziare, reviste si carti de telefoane sunt o alta optiune pentru a gasi un mester.

Desigur, dezavantajul acestora este ca, in comparatie cu Internetul, nu poti sa vezi feedback-ul primit de la cei care au apelat la serviciile persoanei respective.

Insa, odata ce contactezi persoana respectiva, poti sa-i ceri oricand o lista de recomandari sau fotografii de la proiectele la care a lucrat.

Linkuri recomandate: Instalator Bucuresti I Zugravi Bucuresti I Electrician Bucuresti .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea