Amenajarea casei

# folosire roz baie #design baie #amenajare baie #roz #baie

Cum sa folosesti rozul in baie! Idei de care te vei indragosti pe loc

Rozul a revenit din nou in tendintele de design interior. Sunt nenumarate moduri in care poti sa folosesti aceasta nuanta delicata, in toate camerele din casa, inclusiv in baie. Aceasta alegere poate parea neasteptata pentru decorul unei bai, insa urmatoarele idei te vor convinge cat de bine arata culoarea folosita in moduri inedite in aceasta incapare.

Vopseste cada in roz

Vopseste cada din baie intr-o nuanta calda de roz si incaperea va capata imediat un aer sofisticat si plin de personalitate. Nu ai nevoie de mai mult! Cada devine piesa de rezistenta intr-o incapere decorata cat mai simplu, in care iti va face din ce in ce mai multa placere sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile dupa o zi plina.

Acorda atentie detaliilor

Alege pentru detaliile din baie o paleta uniforma de culori si pastreaza totul cat mai simplu, primitor si confortabil. Atunci cand pastrezi o linie monocroma este o modalitate grozava de a obtine un aspect unitar in tot spatiul. Nuantele alese pentru a decora aceasta baie demonstreaza ca uneori ceea ce este subtil este cea mai buna alegere.

Chiuvete roz

Baia devine instant un loc plin de eleganta cu doua astfel de chiuvete rotunde roz, care reprezinta punctul de atractie din incapere, inca din momentul in care deschizi usa. Asorteaza robineti aurii la cada si chiuveta si baia va arata incredibil de sofisticat. Baia ta devine in acest fel un loc in care te vei simti ca la spa.

Alege faianta roz

Faianta roz este in continuare in tendinte si este o alegere excelenta atunci cand iti doresti sa dai baii un aspect vintage. Pentru a adauga si o nota de modernism, acorda atentie micilor detalii cum sunt bateriile de la cada sau para de dus cu design contemporan. Atunci cand adaugi aceste elemente, rozul nu va mai semana cu culoarea din casa bunicii.

Mizeaza pe modele indraznete

Rozul poate transforma un model clasic in ceva mult mai indraznet, menit sa atraga imediat atentia intr-un spatiu cum este baia. Datorita tapetului in nuante de roz si negru, aceasta baie arata deosebit, iese din tiparele banalului, stimuleaza creativitatea si inspira. Acest tapet adauga atat textura si un efect vizual interesant in baie, insa nuanta jucausa de roz da un aer vibrant si primitor incaperii.

Adauga accesorii colorate

Un alt avantaj atunci cand alegi rozul pentru baie este ca ai toata libertatea de a experimenta si a construi in jurul acestei culori. Completeaza decorul cu elemente cat mai colorate. In acesta baie, faiata roz arata de-a dreptul original odata ce a fost asortata cu cateva prosoape multicolore si o perdea de dus la fel de colorata.

Mizeaza pe roz piersica

Exista multe nuante de roz dintre care poti alege, insa atunci cand vrei ca baia ta sa fie un loc plin de caldura in care iti doresti sa zambesti cand pasesti, incearca rozul piersica. O culoare suava, delicata care va faca incaperea sa fie deosebit de primitoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea