Amenajarea casei

#design #amenajarea casei #carte

Cum sa devii propriul tau designer de interior

Inainte de a incepe sa te ocupi de amenajarea unei case este foarte important sa consulti cateva site-uri si carti de specialitate pentru a te documenta si a te inspira in alegerea materialelor, mobilierului si finisajelor. Saptamana trecuta, cu ocazia primului atelier de bricolaj, „Design Your Life”, organizat intr-o ceainarie din Bucuresti, a fost lansata cartea „Dremel – Carte pentru Inspiratie”, ce contine 50 de sfaturi practice de decorare interioara.

Cartea nou lansata ofera 50 de idei de proiecte manuale creative cu diferite grade de dificultate, utilizand sistemul de unelte multifunctionale. Impartita in 4 sectiuni: decorarea casei, idei de sezon, arte si artizanat si bricolaj, manualul se doreste a deveni un instrument practic si usor de utilizat, pentru a crea un spatiu ce reflecta cat mai bine personalitatea fiecaruia.

In cadrul atelierului de bricolaj s-au executat proiecte incluse in cartea nou lansata.

Evenimentul s-a bucurat de sustinerea si prezenta Luanei Ibacka, care a povestit in detaliu ideile de bricolaj prezentate in carte si a recomandat-o ca o solutie practica pentru infrumusetarea locuintei.

"M-a preocupat mereu 'arta de a trai cu stil', cu mine insami, cu caminul si obiectele de care ma inconjor, cu alegerile privind ceea ce mananc, unde imi petrec timpul liber, in ce fel ma relaxez. Majoritatea informatiilor necesare unei vieti de calitate, le-am dobandit din carti si din intalnirile cu specialisti. Mi-a placut faptul ca ideea acestei carti este tocmai de a inspira o viata mai frumoasa”, a declarat aceasta.

Specialistii Bosch indeamna publicul din Romania sa sarbatoreasca momentele din timpul anului, in care se aduna familia si prietenii, cand traditiile sunt la loc de onoare sau momentele speciale din anotimpul preferat, in tonalitatile si culorile lor diferite.

De la idei pentru Craciun, la aniversari in familie, sau personalizarea de cadouri, Bosch vrea ca fiecare client Dremel sa-si gaseasca inspiratia in aceasta carte, care este primul manual oferit de catre un producator de scule electrice pe piata din Romania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea