Amenajarea casei

#draperii #masa #lumanari #cina #ziua indragostitilor #tacamuri #ghivece #fundite

Cum sa decorezi in mod original masa de Ziua Indragostitilor

Vrei sa iti impresionezi partenerul de viata cu o cina romantica, cu mancaruri speciale, pregatite chiar de tine, insa nu ai inspiratie in ceea ce priveste decorarea mesei? Renunta la clasicele inimioare, trandafiri, lumanari parfumate si ciocolata. Foloseste in schimb materiale indraznete, combinatii de culori si flori inedite.

Transforma borcanele nefolosite in opere de arta

Daca in debara ai mai multe borcane vechi, de la dulceturi, comporturi sau sosuri, foloseste-le pentru decorarea mesei de Ziua Indragostitilor. Pentru a crea o atmosfera intima, nu ai nevoie de candelabre si accessorii sofisticate, care costa mult.

Alege patru-cinci borcane, de diferite marimi, pe care sa le infrumusetezi cu diverse accesorii: panglici, sfoara colorata si fundite. Umple-le apoi cu pietricele, cristale, scoici sau lumanari colorate.

Adu natura in casa ta

Pentru decorarea mesei de Ziua Indragostitilor, poti renunta la trandafiri si poti alege flori speciale, nostalgice, precum daliile, calele sau crinii.

Masa romantica poate fi decorata si cu flori in ghivece frumos colorate. Joaca-te cu modelele si culorile inedite: de exemplu alege vaze sau ghivece portocalii sau cu modele etnice si umple-le cu flori in culori puternice, contrastante.  

Creeaza un spatiu intim cu ajutorul draperiilor

Daca vrei sa creezi o atmosfera intima, izoleaza masa de restul casei cu ajutorul draperiilor si te vei bucura de o cina cu adevarat romantica.

Pentru a obtine senzatia de intimitate, alege draperii bogate, in culori pastelate. Ataseaza-le de tavan, deasupra mesei si strange-le cu panglici rosii sau roz. Odata ce ai recurs la aceasta modalitate de decorare, gandeste-te ca poti folosi draperiile mereu pentru a delimita spatiul de luat masa de restul casei creand intimitate, fie ca esti cu prietenii, fie ca luati masa in cuplu.

Combina elementele industriale cu cele elegante

Pentru cina romantica inedita si nonconformista de Ziua Indragostitilor combina accesoriile metalice si industriale cu cele elegante si fine. Poti folosi vesela veche din portelan a bunicii, pe care o completezi cu tacamuri moderne, din materiale biodegradabile.

De asemenea, poti alege fete de mese stralucitoare, moderne, din tesaturi luxoase, si scaune metalice, care sa contrasteze cu eleganta mesei.




Sursa foto: //designlike.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea