Amenajarea casei

#decoratiuni casa #decoratiuni interioare #culori casa #tapet

Cum sa decorezi casa cu dungi alb negru

Dungile alb-negru confera camerei un aer modern si surprinzator, spatiul transformandu-se instant intr-unul ordonat, curat si aerisit. Exista mai multe variante de a adopta acest trend: tapet, , covor , , mobilier, perne, insa este necesara folosirea cu masura a acestor accente.

De obicei, se recomanda sa decizi daca vrei sa decorezi o zona extinsa cu aceste dungi sau sa aplici doar accente, pentru ca dungile te obliga la moderatie.
 

Ce camera poti decora cu dungi alb negru


Unde anume poti plasa dungile alb negru este o intrebare cu raspunsuri multiple. Acest model arata minunat ca podea, dar si pe pereti sau tavan. In acest mod, camera se va schimba radical.

Daca vrei sa transformi podeaua intr-un joc de lumini si umbre, cauta o gresie sau un parchet in cele doua culori. Linoleumul este o alta varianta buna, iar modelele noi arata excelent si se monteaza usor.

Un covor in dungi alb negru este mai avantajos, deoarece te poti dispersa de el daca te-ai plictisit de aceasta combinatie.

Pentru perete, tapetul alb negru, cu dungi, este o varianta rapida si usoara de a aborda aceasta tendinta. Poti alege un tapet cu dungi groase alb negru, mai de impact sau poti merge pe varianta dungi subtiri. Tapetul are avantajul de a se intretine usor si poate fi dat jos daca vrei sa schimbi cu totul stilul casei.
 

Accente in dungi alb negru


Un tablou sau un poster de mari dimensiuni plasat intr-un loc vizibil al camarei poate avea un impact la fel de mare. Pune-l intr-o rama deosebita neaparat alba sau neagra, pentru o potrivire perfecta cu interiorul.

Alte variante ar fi: vase de ceramica, pernute decorative , draperii, scaune, masuta de cafea , husa canapelei, , veioza, lampa sau lustra. Daca nu gasesti aceste articole de cumparat, poti obtine chiar tu efectul dorit imbracand in material textil sau autocolant anumite piese sau pictand altlele.

Desi este un trend vechi, poti descoperi foarte multe care iti vor imbunatati aspectul casei si vor aduce un plus de stil interiorului caminului tau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului