Amenajarea casei

#copii #jucarii #biblioteca #foarfece #casa pentru papusi #banda dublu adeziva #spray adeziv

Cum sa construiesti o casuta pentru papusi dintr-o biblioteca

Daca vrei sa ii faci o bucurie copilului tau si nu ai suficienti bani sa ii cumperi jucarii costisitoare, o idee ar fi sa construiesti impreuna cu el o casuta pentru papusi, foarte simplu de realizat. Nu doar ca il vei face extrem de fericit, dar vei petrece si timp de calitate cu el atunci cand o construiesti.

Ce iti trebuie

Nu ai nevoie de foarte multe lucruri pentru o casuta de papusi improvizata in biblioteca. In primul rand, va trebui sa te folosesti de rafturile unei biblioteci pe care nu o mai folosesti. Indicat ar fi ca aceste rafturi sa fie inalte pentru a avea forma unei case. Pe langa biblioteca iti mai trebuie hartie pentru impachetat, creion si rigla, foarfece, banda dublu adeziva fata-verso si spray adeziv pentru a atasa piesele de fundal.

Pasi de urmat

1 Alege modelul de hartie pe care doresti sa il utilizezi pentru fundalul viitoarei casute pentru papusi a copilului tau si taie doua forme care sa masoare aproximativ 15 centimetri latime, pe care le vei pune in partea de sus si de jos a viitoarei casute.


2 Masoara o forma triunghiulara pentru acoperis de aceeasi latime ca  piesa de fundal. Nu uita sa incluzi si un cos pentru fum. Utilizeaza banda dublu adeziva fata-verso pentru a asigura partea din spate a fiecarei sectiuni a bibliotecii.

3 Foloseste spray adeziv pentru a atasa principalele piese de fundal pentru perete. Umple noua casuta a copilului tau cu piese de mobilier speciale pentru papusi si, bineinteles, cumpara-i o familie de papusi pentru a se juca in noua casa construita.

Copilul tau va fi incantat de noua jucarie si, in plus, va fi un lucru bun si pentru tine, intrucat nu vei mai gasi papusile celui mic imprastiate prin toata casa, ci vor sta asezate in camerele din casuta nou construita. In functie de marimea bibliotecii, casuta copilului tau va fi mai mare sau mai mica.

Casutele sunt recomandate, de obicei, copiilor cu varste peste 2 ani si ar trebui, macar pentru inceput, sa fie supravegheati atunci cand se joaca.

Sursa foto: www.homelife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea