Amenajarea casei

# living fresh #design living #idei amenajare living #amenajare living

Cum sa amenajezi un living cu aer fresh in acest an

Tot mai multe persoane isi indreapta atentia catre decorurile de interior cat mai simple si mai aerisite, dar care, in acelasi timp, sa dea senzatia de caldura. Un astfel de living nu este deloc dificil de amenajat. Trebuie doar sa alegi culorile dorite (neaparat in nuante de pastel) si sa le combini cu mult alb. Ici si colo poti adauga insa si cateva pete de culoare. Iata cinci idei superbe din care sa te inspiri!

 

Living simplu si aerisit

Cel mai simplu mod de a decora un living este sa vopsesti peretii in alb. Acestia vor da impreia de lumina si spatiu, mai ales daca incaperea este una mica. O canapea gri si o masuta de cafea din lemn si sticla completeaza perfect decorul. Petele de culoare sunt date de covorul cu accente traditionale si de pernele decorative.

Living cu semineu alb

Acest design cu semineu alb este ideal pentru orice tip de incapere, fie ca vorbim despre spatii mici sau nu. In general, un semnieu, da senzatia de mai putin spatiu in casa. Nu si daca acesta este vopsit in alb cun este cazul de fata. Peretii in nuante de crem deschis si tavanul mov, dau spatiului un aer cald si placut. Designul este completat de un covor texturat, canapea si fotolii din material si o masuta de cafea de un alb perfect, care sa iasa usor in evidenta.

Nuante de bleu

Iti place albastrul? Atunci amenajeaza livingul in nuante pale ale culorii tale preferate. Vopseste peretii intr-o nuanta discreta de bleu si alege un covor care sa completeze culoarea aleasa pentru pereti. Adauga apoi un corp de biblioteca alb, o canapea si o masuta de cafea in aceeasi culoare ca parchetul (in cazul de fata culoarea nucului). Accentele metalice (cum sunt cele din cupru) folosite pentru decoratiuni vor completa perfect designul si ii vor da personalitate.

Living spatios cu aspect vintage

Acest living cu aspect vintage are un aer fresh pe care rar il intalnesti in acest tip de decor interior. Peretii, tavanul si semineul albe contrasteaza puternic cu parchetul mahon. Sobrietatea parchetului este estompata insa de covorul de culoare bej care-l acopera in proportie de 80%. Mobilierul este discret, alb si incrustat in perete. In schimb, domina canapeaua si cele trei fotolii asezate strategic. Atentia este atrasa de masuta de cafea eleganta, dar discreta.  

Livingul perfect, cu priveliste uimitoare

Acest living pare desprins din povesti. Este insa cat se poate de real. Chiar daca nu toti ne putem bucura de un living care este completat de o terasa exterioara si o priveliste de milioane, cu totii ne putem inspira din stil de amenajare al incaperii. Designerii au ales in cazul acesteia culori simple, deschise precum alb pentru pereti, dar si pentru podeal, un covor intr-o nuanta de gri deschis (aproape alb) si o canapea de un bej foarte deschis care bate inspre alb. Fotoliul din piele de culoare maro si masuta de cafea din lemn de culoare neagra dau insa o pata de culoare si rafinament designului.

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea