Amenajarea casei

# depozitare haine #debara #spatii de depozitare #dulapuri suspendate

Cum sa amenajezi noi spatii de depozitare in casa

Una dintre problemele majore ale fiecarei locuinte este lipsa spatiilor de depozitare combinata cu multitudinea de haine si obiecte care stau imprastiate, la vedere, peste tot. Intotdeauna se vor gasi spatii de depozitare la care nu te-ai gandit, iar designerii de interior vin cu solutii ingenioase, demne de luat in seama.

Daca majoritatea caselor au camere generoase de depozitare si debarale mari, apartamentele rareori beneficiaza de astfel de locuri, din cauza spatiului limitat. Daca ai umplut la refuz toate rafturile si sertarele, nu te stresa pentru ca inca mai exista alternative pentru care nu trebuie sa cheltuiesti sume mari de bani. Iti trebuie putina creativitate si cateva idei bune.
 

Usile transformate


Usa de la baie poate fi un loc ideal pentru depozitarea cosmeticelor. In acest scop, iti trebuie un suport textil cu multe buzunare, care se gaseste in comert. Il poti atasa pe toata lungimea usii si vei fi uimita sa descoperi cate lucruri pot intra in el. De fapt, si usa bucatariei poate avea aceeasi utilitate. Poti introduce in acest suport textil diverse accesorii , pungi, carpe sau solutii de curatat .

Usa sifonierului este un alt loc neexplorat. Pe ea poti agata cravate, curele, siraguri de margele, esarfe sau palarii. Ba chiar le vei avea astfel mai aproape in cazul in care vei dori sa-ti accesorizezi mai repede tinuta.
 

Sifonierul de sub pat


Spatiul generos de sub pat poate fi excelent valorificat daca este bine organizat. Poti cumpara sau face pe comanda cateva cutii sau sertare in care intra fara problem prosoape, paturi, asternut etc. Cu cat este mai mare patul, cu atat mai multe lucruri iti intra aclo.

Daca iti cumperi un pat nou, vei observa ca paturile moderne profita deja de spatiul de dedesubt si exista spatii de depozitare gata organizate acolo.
 

Bucatarie ingenioasa


In bucatarie, poti profita de spatiul de sub dulapurile suspendate prin amplasarea unor bari de inox, pe care poti agata majoritatea ustensilelor bune pentru gatit. Pe frigider, poti atasa diverse recipient cu capac magnetic, in care poti pune condiment, de exemplu.

Geamantanele si trolerele care stau goale in majoritatea timpului pot deveni bune spatii de depozitare pentru obiecte si haine voluminoase, cum sunt actele, gecile groase de iarna, cizmele etc.
 

Spatiul de sub scari

 

Este deseori trecut cu vederea, insa poate fi amenajat frumos pentru gazdui rafturi, cuiere si diverse spatii de depozitare pentru pantofi si cizme.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea