Amenajarea casei

# alegere scaune #scaune bar #scaune

Cum sa alegi scaunele perfecte pentru bar

Companiile moderne si oricare institutii economice sau sociale nu pot fi lipsite de scaune, fie ca este vorba despre scaune de birou, scaune in sala de asteptare sau scaune de relaxare, iar atunci cand se aminteste despre un scaun ca si obiect de mobilier, este bine ca acesta sa fie unul cat mai ergonomic. Oamenii stau si lucreaza la birou, probabil, marea majoritate a timpului de lucru efectiv de 8 ore intr-o singura zi, motivul pentru care si comerciantul Xact Consulting Constanta ofera o gama variata de modele, dimensiuni si culori pentru scaune.

 

Importanta scaunele in viata de zi cu zi deriva din mai multe elemente care privesc adaugarea de stil si de functionalitate spatiului, urmate de utilitatea acestora in locul dorit. Scaune pentru Bar prezinta gama variata de scaune de bucatarie, scaune pentru camera de zi, scaune de bar, scaune de casino sau scaune de relaxare pentru indeplinirea nevoilor de confort.

Recomandarea comerciantului Scaune Pentru Bar

In primul rand, scaunele, indiferent de tipul, culoarea sau dimensiunea lor trebuie sa indeplineasca caracteristicile de utilitate, confort si design. Scaune Pentru Bar demonstreaza ca sunt patru inaltimi comune pentru scaunele de bar divizate in functie de: inaltimea mesei sau biroului, inaltimea laterala, inaltimea barului si scaune suplimentare de bar cu picior inalt. De preferabil este indicat ca fiecare client sa ia in considerare micul ghid pe care il recomanda cei de la Scaune Pentru Bar in alegerea scaunului de bar care se potriveste cel mai bine spatiului si inaltimii.

Mic ghid de alegere a scaunelor de bar pentru spatiul detinut

In primul rand, Xact Consulting Constanta defineste caracteristica prin care un scaun poate sa creeze un aspect unic spatiului: definirea inaltimii mesei de referinta, care se face de la podea pana la partea de jos a mesei. Graficul inaltimii medii a mesei trebuie sa fie direct proportional cu inaltimea scaunelor ce se doresc a fi asociate cu masa sau barul respectiv.

Mai apoi se ia in considerare inaltimea piciorului pe care este fixat scaunul, iar cu privire la aceasta, Scaune pentru Bar recomanda o inaltime de 35 cm, pentru ca o inaltime mai mica de la podea inseamna o postura incorecta. in cazul in care astfel de scaune se achizitioneaza pentru modernizarea unui restaurant, bara de sustinere confera un aspect aditional de atractivitate. in cele din urma, scaunele pentru bar situate in spatiile publice trebuie sa aiba o inaltime standard de 42 de cm sau sa fie la nivelul blatului mesei. Aceste scaune sunt utile si in altfel de zone, precum garajele sau gradinile.

Pentru scaunele de birou, specialistii Scaune pentru Bar remarca: " Scaunele ergonomice pentru birou trebuie sa dispuna de o inaltime ajustabila, pentru ca nu orice persoana sta confortabil la o inaltime mai mare, comparativ cu cei care prefera o pozitie confortabila la o inaltime mai mica a scaunului. in mod uzual, in spatiul de lucru, inaltimea scaunului este cuprinsa intre 40 si 53 cm distanta de sol, lucru care inseamna atingerea picioarelor de podea. Desigur, coapsele utilizatorilor trebuie sa fie paralele cu podeaua, iar bratele lor trebuie sa fie pana la inaltimea potrivita, in comparatie cu birourile lor."

Scaunul trebuie sa ofere sprijin corect spatelui

Producatorul Saune pentru Bar recomanda verificarea suportului lombar pentru fiecare scaun. Aceasta verificare se refera la sprijinul acordat corpului in partea inferioara a spatelui, lucru extrem de important pentru fiecare angajat sau utilizator. Spatarul scaunului trebuie sa indeparteze orice problema cauzata de postura incorecta pe scaun, si, de altfel, trebuie sa se previna simptomele ulterioare ale utilizarii indelungate a pozitiei incorecte pe scaun. Scaune pentru Bar sustine ca: "Alegerea unui scaun pentru birou, pentru bar sau pentru spatiul din bucatarie trebuie sa ofere suport lombar reglabil, pentru ambele dimensiuni: inaltime si asezare."

Motivele pentru care comerciantul Xact Consulting defineste confortul ca fiind unul dintre cele mai bune atuuri ale produselor comercializate mizeaza pe ideea ca orice scaun trebuie sa fie ergonomic, atat in mediul de munca, in spatiul public sau in spatiul personal. Varietatea de produse puse la dispozitia clientilor si proprietarilor de spatii publice indeplinesc aceste exigente, astfel incat, si preturile sa fie pe masura confortului dorit, cu posibilitatea de livrare imediata la domiciliu a produselor achizitionate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea