Amenajarea casei

#oglinda dormitor #mobilier dormitor #masuta de toaleta

Cum sa alegi masuta de toaleta

Masuta de toaleta , desi o piesa de mobilier pe care o mai vezi doar in filmele vechi, are o semnificatie aparte pentru o femeie. Ea este un suport ideal pentru cosmetice si bijuterii, fiind totodata un loc in care poti reflecta la tot ce-ti doresti fara sa fii deranjata. Iata cateva sfaturi care sa te ajute s-o alegi si sa profiti la maxim de ea.

1 Cand alegi masuta de toaleta , ia in calcul dimensiunea locului in care vrei s-o asezi, precum si tipul si culoarea materialului din care este realizata. Alege masute cu aer vechi, antic sau chiar piese vintage, originale, care au fost create de mesteri priceputi acum 40 sau 50 de ani in urma.

2 Cand iei in calcul achizitia unei masute de toaleta, un aspect important il reprezinta spatiile de depozitare, sertarele si rafturile, deschise sau inchise, care sa-ti ofere cat mai multe solutii de ordonare a cosmeticelor tale.

3 Alege o masuta de toaleta cu scaun incorporat sau in set cu ea. Desigur ca poti cumpara apoi orice alt scaun sau taburet doresti, care trebuie sa se potriveasca din punct de vedere al inaltimii, insa unul care sa se asorteze perfect cu masa de toaleta ar fi ideal.

Scaunul pentru masuta de toaleta ar trebui sa aiba un strat de burete acoperit cu un invelis textil, pentru a fi atat comod, cat si decorativ. Ai nevoie de un scaun comod cat timp te ocupi de operatiuni care cer dexteritate si precizie cum este aplicatul rimelului, de exemplu.

4 Alege o masuta de toaleta cu sistem de iluminat incorporat. Te va scuti de gasirea altor surse de lumina potrivite, care sa te ajute sa folosesti masuta in conditii optime de vizibilitate. In plus, oglinzile laterale au scopul de a reflecta mai bine lumina si de a te ajuta sa te vezi perfect, pana in cele mai mici detalii, deci ia in calcul si acest aspect cand alegi masuta de toaleta.
Sunt recomandate masutele care contin macar o oglinda care mareste, pentru a te ajuta la a realiza si verifica mai bine machiajul.

5 Amplasarea masutei de toaleta se va face preferabil langa fereastra, pentru a putea profita cat mai mult de lumina naturala .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea