Amenajarea casei

#piscina #UWE Germania #aparatura piscina #Ruwe Plus #ruweplus.ro

Cum sa ai piscina perfecta cu un buget modest?

Cum sa ai piscina perfecta cu un buget modest?

O piscina este un adaos binevenit in gradina casei pentru oricine isi doreste un strop de relaxare, amuzament si sport intr-un singur spatiu. Pentru ca experienta sa se dovedeasca una reusita, este important sa mizezi intotdeauna pe o piscina de calitate. Ruwe Plus iti pune la dispozitie aparatura High End de piscine marca UWE Germania - sisteme inovatoare de inot contracurent, hidromasaj si nu numai.


Transforma pisicina intr-un loc pentru relaxare si inot cu UWE

Gradina ta este prevazuta deja cu o piscina? Indiferent care sunt dimensiunile acesteia, UWE Germania, prin firma Ruwe Plus, iti pune la dispozitie sistemul inovator pe care l-a introdus in 1967: sistemul de inot contracurent.

Ce presupune un sistem de inot contracurent? Un asemenea sistem implica emiterea unui jet puternic de apa care impinge inotatorul inapoi, creand astfel "inotul pe loc".

UWE iti propune Trevi, un sistem de inot contracurent care poate fi instalat in orice piscina deja construita, indiferent de dimensiunile acesteia, pentru ca tu sa te bucuri de experienta si beneficiile inotului chiar si intr-un bazin mic.

Trevi si Trevi Lux, varianta sa imbunatatita, ofera, pentru relaxare totala, si optiunea de hidromasaj cu bule de aer, prin intermediul unui furtun de masaj pentru corp si al unei duze ajustabile pentru masarea spatelui.

Iti doresti sa te relaxezi in piscina si dupa lasarea serii? Dorinta iti este ca si indeplinita cu ajutorul Trevi Lux, prevazut cu un sistem de iluminare de 100 watti.

Bucura-te de beneficiile hidromasajului cu echipamente UWE

Iti doresti sa investesti strict in echipamente de piscina destinate hidromasajului? Produsele UWE Germania sunt raspunsul si de aceasta data. Poti opta pentru o cascada de apa sau pentru sisteme de hidromasaj, echipamente care pot fi adaugate in timpul constructiei piscinei.

Punto&Largo este o cascada de apa pentru hidromasaj, destinata detensionarii in zona gatului, a umerilor si a spatelui. Jetul de apa poate fi concentrat intr-un singur loc (Punto) sau dispersat, pentru un masaj de mai mare amploare (Largo).



In stadiul de constructie al piscinei, nu uita sa instalezi un sistem de hidromasaj, precum cele oferite de UWE: Lido si Libra. Lido este prevazut cu 5 duze si actioneaza asupra gatului, umerilor si coloanei vertebrale. Libra, in schimb, este un sistem flexibil de hidromasaj, ce poate fi inclus oriunde pe suprafata bazinului in vederea detensionarii acelor parti ale corpului care te preocupa in mod deosebit.


UWE, garantia calitatii germane in gradina ta

Gradina ta nu beneficiaza inca de o piscina superba, de cea mai buna calitate? Ruwe Plus, unicul importator UWE in Romania, iti recomanda sa alegi piscina Jetpool din fibra de sticla, prevazuta cu scara, ce vine la pachet cu toate bunatatile destinate relaxarii: hidromasaj si sistem de inot contracurent.

Piscina Jetpool reprezinta varianta completa de piscina, dotata cu sistemul JetStream Scala - un sistem de inot contracurent si hidromasaj, integrat in scara bazinului.


Despre UWE

UWE Germania este o companie internationala fondata in 1948, lider pe piata din Europa la echipamente pentru piscine si spa-uri publice ori particulare, cu apa dulce ori sarata.

Compania a creat sistemul de inot contracurent in 1967, cu ajutorul caruia a eliminat problema inotului intr-o piscina de mici dimensiuni. Firma Ruwe Plus este importator exclusiv al produselor UWE Germania.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele