Amenajarea casei

#valentine's day #ziua indragostitilor #masa de ziua indragostitilor # aranjare masa ziua indragostitilor

Cum aranjezi masa de Ziua Indragostitilor: 3 idei romantice

Ziua Indragostitilor este cel mai potrivit moment in care ii poti demonstra partenerului tau cat de mult tii la el. Chiar daca nu esti un mare fan al acestei sarbatori, un gest romantic este intotdeauna binevenit, de aceea ne-am gandit sa-ti venim in ajutor cu cateva idei "siropoase" de aranjare a mesei.

Decorarea mesei de Ziua Indragostitilor nu ar trebui sa-ti rapeasca mai mult de cateva minute, mai ales daca te pregatesti din timp cu toate lucrurile necesare. In plus, nici nu te costa prea multi bani, de vreme ce multe dintre ornamente pot fi realizate din ce ai deja in casa.

Ca reguli pentru aranjarea mesei de Ziua Indragostitilor, este important sa retii urmatoarele:

  • tacamurile tale si ale partenerului trebuie sa fie identice
  • vesela trebuie sa fie alba sau sa imbine albul si rosul
  • masa trebuie sa fie acoperita cu o fata de masa din material textil, nu din musama
  • fata de masa trebuie sa fie alba, eventual cu un capac rosu pe mijloc, sau intr-o nuanta deschisa

1. Masa roz pentru eternii indragostiti

Pentru Ziua Indragostitilor din acest an, poti alege ca nuantele predominante sa fie rozul pudrat si baby blue, adica nuantele foarte deschise de roz si de albastru. Asaza o fata de masa noua sau, daca nu ai una care sa se potriveasca temei, foloseste un cearsaf curat sau orice alt material textil suficient de mare incat sa acopere suprafata.

Mai ai nevoie de tacamuri si vesela pentru doua persoane si de cateva decoratiuni, cum ar fi lumanarile si o vaza plina cu crengute inmugurite.

2. Aranjamente rosii pentru romanticii incurabili

Daca ai mai multa rabdare in pregatirea mesei pentru Ziua Indragostitilor, iti recomandam sa alegi rosul ca nuanta predominanta. Rosul este un simbol al dragostei, iar pentru a-l pune in valoare iti sugeram sa folosesti albul.

Pentru un aranjament desavarsit, ai nevoie de servete de masa rosii, pe care le prinzi cu inele decorative in forma de inimioara si de suporturi rosii pentru farfurii. Optional poti adauga vesela cu detalii rosii si alte ornamente care se potrivesc cu tema aleasa.

3. Aranjamente albe pentru amorezii minimalisti

Daca vrei ceva mai simplu si mai discret de Ziua Indragostitilor, iti recomandam aranjamentul alb pentru masa. De la fata de masa si pana la florile care o decoreaza, totul poate fi alb, iar din loc in loc poate exista cate o pata de culoare data de elementele decorative.

Sursa foto: digsdigs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului