Amenajarea casei

#diego #parchet laminat

Cum ajuta parchetul laminat la crearea unei ambiante perfecte?

Probabil unele dintre cele mai importante aspecte la o locuinta sunt sentimentul de intimitate si confortul pe care le creaza. De aceea, DIEGO va propune cele mai la indemana solutii de amenajari si decoratiuni interioare, pe care sa le puteti pune cu usurinta in practica la dumneavoastra acasa.

In alegerea tipului de parchet laminat potrivit pentru locuinta dumneavoastra, e necesar sa luati in considerare atat utilitatea incaperilor din locuinta dumneavoastra, cat si elementele pe care parchetul le va pune in evidenta. De exemplu, parchetul ales pentru camera de zi trebuie sa fie mai rezistent, cu o grosime de minim 8 milimetri, pentru a face fata traficului intens, iar in dormitor puteti opta pentru un parchet laminat deosebit, care sa complimenteze mobilierul.

Parchetul, fiind primul obiect cu care atat dumneavoastra, cat si vizitatorii dumneavoastra intrati in contact, alegerea e foarte importanta. Optati pentru o culoare a parchetului laminat care sa contrasteze cu nuanta peretilor si cea a mobilierului. Daca piesele de mobila din incapere au o culoare inchisa, atunci e mai potrivit sa montati un parchet mai deschis la culoare, pentru a spori varietatea de nuante si pentru a elimina senzatia de monotonie.

De asemenea, tineti cont ca nuantele inchise de parchet sunt mai potrivite cu incaperile mari, iar nuantele deschise cu incaperile mai mici, pe care le para mai luminoase si mai spatioase.

Parchetul laminat joaca un rol vital in conturarea unei ambiante linistite in locuinta dumneavoastra, astfel ca preferinta personala trebuie sa joace un rol important in aceasta alegere. De aceea, pe langa aceste sfaturi practice cu privire la culoarea si grosimea parchetului, specialistii DIEGO va asteapta cu sfaturi complete in ceea ce priveste tipul de parchet laminat potrivit pentru dumneavoastra. Va invitam in magazinele DIEGO pentru a face cea mai buna alegere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului