Amenajarea casei

# design casa #amenajare casa #design interior #culori

Culorile potrivite pentru a-ti redecora casa in 2020, potrivit specialistilor

Cel mai simplu mod de a schimba aspectul locuintei este vopsirea peretilor. Pentru un plus de efect poti lua in calcul vopsirea unui perete intr-o culoare intensa pentru a deveniun perete accent. Acesta va da imediat un aer nou casei tale si o va face sa para mai frumoasa si mai aerisita. Iata care sunt culorile care sunt in trend in 2020.

1. Albastru clasic

Aceasta nuanta de albastru, cea clasica, este descrisa precum cerul la inserare. Este o nuanta care a fost aleasa a fi favorita anului 2020. De aceea ea se va regasi in multe proiecte din acest an. Ea poate sa fie considerata o culoare de baza pe care se poate construi un intreg sistem de mobilier sau o idee. Este perfecta atunci cand este alaturata si altor nuante mai calde.

2. Alb

Albul pe alb este o varianta intens regasita in design in general, insa anul acesta capata anumite modificari in sensul in care vor fi utilizate mai multe nuante de alb de la cel un pic murdar, pana la cel curat, modern, cu tente de albastru sau alb pur. Aceste suprapuneri vor adauga volum si adancime camerei in care sunt puse.

3. Roz Blush

Aceasta nuanta de roz care este considerata a fi pretutindeni, este deseori utilizata in design pentru ca are abilitatea de a se potrivi in multe tipuri de spatii, mai ales alaturi de alte nuante de pietre pretioase. Asadar, atunci cand este langa anumite tonuri de albastru si verde, poate sa determine imagini frumoase, ale unui spatiu deosebit de elegant si modern, delicat.

4. Portocaliu inchis

Portocaliul mai tern, mai inchis, poate sa fie o varianta care scoate in evidenta orice gen de spatiu. Ea trebuie insa sa fie utilizata cu atentie si cu moderatie pentru a nu fi excesiva. Daca este de exemplu pusa pe o usa de intrare, poate sa fie considerata o pata de culoare estetic placuta.

5. Culorile paunului

Culorile paunului sunt culori deosebite, care arata frumos impreuna. Asadar, daca vrei o camera care sa arate pretios, poti utiliza albastrul regal cu verdele inchis si mici tente de alb scoica sau auriu. Aceste combinatii au un efect calmant si de inviorare in acelasi timp.

6. Verde inchis

Aceasta nuanta este considerata a fi masculina ca energie si poate sa fie clasica in orice decor de interior. Ea va fi potrivita si peste ani, avand o structura ce determina eleganta si rafinament.

7. Culoarea argilei

Culorile de pamant sunt considerate a fi prezente in orice decor de interior. Ele sunt prezente mereu pentru ca sunt inspirate din natura si sunt versatile si calde, aducand placere vizuala si o senzatie de confort. Culoarea argilei a fost culoarea anului 2019 pentru Sherwin Williams. De asemenea aceste culori de pamant sunt utile pentru un design ce invoca piesele vechi si clasice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare