Amenajarea casei

#design nude #dormitor nude #bucatarie nude #living nude

Culoarea nude, secretul unei locuinte relaxante!

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu relaxant si vesel, poti opta pentru superba culoare nude. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in controversata nonculoare negru.

1 Dormitor confortabil

Nude este o culoare care te poate ajuta sa te calmezi, intrucat induce o stare de relaxare totala. Pentru amenajarea unui dormitor in care sa te poti odihni fara probleme, poti alege mobilier si accesorii decorative in nuante de nude.

Astfel, un pat cu baldachin de culoare nude, pozitionat in centrul camerei, va transforma incaperea intr-un loc odihnitor. Pentru a accentua starea de bine din dormitor, poti alege sa folosesti draperii pamantii, la fel ca obiectele decorative din camera. Prin urmare, nuantele de nude din dormitor transforma aceasta camera de odihna intr-o incapere confortabila si relaxanta.

2 Living primitor

Nude este o culoare care poate fi folosita in amenajarea intregii case, astfel ca o poti alege pentru a decora livingul. Fiind un spatiu in care, de obicei, iti primesti invitatii, este important sa fie primitor si sa transmita caldura. Pentru a obtine un design inedit, este indicat sa colorezi peretii in nuante de nude pe care sa ii asortezi cu mobilerul din incapere. Astfel, fotoliile nude, pozitionate langa o masa din lemn de stejar, contribuie la decorul inedit al livingului din casa ta.

3 Bucatarie luminoasa

Spatiul din bucatarie poate fi unul care sa iti ofere increderea de care ai nevoie atunci cand gatesti un nou fel de mancare. Acest lucru este posibil gratie nuantelor de nude, care iti ofera energia necesara de a incerca ceva nou si nadejdea ca vei reusi sa duci pana la capat treaba inceputa. Asadar, pentru amenajarea unei bucatatii pline de caldura, care sa transmita bunavointa, poti alege mobilier crem si o poti accesoriza folosind tablouri in nuante de maro. Astfel, vei reusi sa amenajezi o bucatarie interesanta si luminoasa.



Sursa foto: ourpicturewindow.blogspot.ae

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului