Corpuri de iluminat din sticle de vin. Opteaza pentru un decor inedit

Amenajarea casei

#sticle #corpuri iluminat #candelabru sticle #decor inedit #sticle de vin

Corpuri de iluminat din sticle de vin. Opteaza pentru un decor inedit

Sticlele de vin goale se pot transforma in elemente de decor inedite si foarte spectaculoase. Cu ajutorul lor iti poti crea niste corpuri de iluminat surprinzatoare si foarte originale, cu cu care poti schimba rapid decorul casei. Iata cateva idei din care te poti inspira pentru a crea niste lampi magice:

1. Candelabru din sticle de vin

Vrei sa dai un aspect inedit si foarte original livingului tau? Realizeaza-ti un candelabru spectaculos din sticle de vin multicolore. Prinde-le de un suport din fier forjat si lasa lumina sa cada usor, intr-un decor intim si foarte elegant.

all-thats-interesting.tumblr.com

Poti sa iti realizezi acelasi candelabru si cu jumatati de sticle de vin, pentru a lasa la vedere becurile si pentru a obtine o lumina mai intensa.



Ambele optiuni sunt inedite, insa jocul pe care il ofera sticlele intregi este mult mai interesant, deoarece lumina creata este una intima si mai sofisticata, insa, in acelasi timp, foarte naturala.

2. Candelabrul din sticle de vin vintage

Daca vrei sa optezi pentru un decor vintage, poti sa iti confectionezi un candelabru uimitor dintr-o bucata de butoi din lemn si cateva sticle de vin. Taie bucata de butoi si asaza in forma de cerc sticlele de vin. Nu inainte insa de a le umple cu diverse beculete, in functie de intensitatea pe care vrei sa o aiba lumina.

3. Lampile de masa din sticle de vin

Cu ajutorul unor simple sticle de vin iti poti realiza niste lampi de masa uimitoare. Ia o cutie veche din lemn, asaza in ea sticlele de vin, apoi infasora-le intr-o instalatie subtila, insa foarte luminoasa. Astfel, vei crea un decor rustic si foarte intim in camera ta.

4. Veioze din sticle de lichior

Daca vrei sa fii si mai original, poti sa iti umpli o intreaga comoda cu veioze viu colorate, realizate din cateva sticle de lichior si abajururi in nuante diferite. Astfel, vei crea un decor vesel si foarte optimist, care iti va schimba rapid si bunadispozitie.

Poti sa iti realizezi lampi uimitoare si cu ajutorul unor sticle mari. Alege insa unele in culori pastelate si completeaza-le cu abajururi in aceleasi nuante deschise.

Sursa foto: estiloydeco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului