Amenajarea casei

#construire casa #casa #dizabilitati #bioderma

Construieste o casa, daruieste un vis!

Echipa Bioderma Romania participa la programul de voluntariat pentru constructia Casei Mihail, centru pilot de incluziune sociala pentru 6 persoane cu dizabilitati mintale, in Novaci, Judetul Giurgiu.


Echipa Bioderma Romania va ajuta Habitat for Humanity Romania la constructia Casei Mihail - centru pilot de incluziune sociala pentru 6 persoane cu dizabilitati mintale, in Novaci, judetul Giurgiu. Casa va fi complet accesibilizata si adaptata oricarei situatii care poate aparea la un moment dat in starea de sanatate a oricarei persoane.

Prin participarea voluntara la acest proiect, Bioderma Romania doreste sa contribuie la dezvoltarea centrului pilot de incluziune sociala si spera ca acesta sa fie primul din multe centre asemanatoare, ce vin in sprijinul persoanelor cu nevoi speciale din comunitatea noastra.

„„Persoanele cu dizabilitati mintale nu au ales sa fie asa. Este important ca noi toti sa ii ajutam, cu ce si cu cat putem, pe acesti oameni. Sunt parte din comunitate si doar cu ajutorul nostru, al tuturor, se vor integra mai usor si vor putea avea o viata normala.”a declarat Roxana stefan, Business Unit Manager, Bioderma Romania.

Proiectul promoveaza o alta abordare a dizabilitatii, aceea a normalizarii si a potentialului de transformare al oamenilor care vor locui in Casa Mihail. Casa ofera un cadru necesar dezvoltarii abilitatilor de viata independenta.

„Scopul proiectului Casa Mihail este de a dezvolta si promova un model de incluziune si valorizare sociala cu o contributie importanta in dezinstitutionalizarea persoanelor cu dizabilitati mintale. Casa Mihail va fi pentru viitorii locatari un adevarat camin, in care ei isi vor dezvolta potentialul, isi vor recapata demnitatea si vor fi pusi in valoare, oferindu-le sansa de a se integra in comunitate”, spune Elena Serban, Manager General Habitat for Humanity Romania.


Despre Bioderma

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA, amplasate in Lyon, Franta, dezvolta in stransa colaborare cu medici dermatologi si centre de cercetare de talie internationala (CNRS, INSERM, CHU, universitati), produse dermato-cosmetice destinate prescriptiilor si consultantei medicale. Prezenta in peste 90 de tari, BIODERMA a crescut rapid la nivel international, in ultimii 5 ani cresterea medie anuala a laboratoarelor depasind 32%. BIODERMA a fost primul brand dermato-cosmetic lansat in Romania in 1996, produsele sale fiind distribuite in prezent in peste 1600 de farmacii de pe piata locala.


Despre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity Romania este o organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost si locuirea precara a persoanelor din intreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 600.000 de locuinte pentru 3 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg globul. Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana in acest moment, peste 4.000 de familii prin programele desfasurate in tara, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judetele: Arges, Bacau, Bihor, Cluj, Dolj, Prahova si Suceava. in Romania, Habitat for Humanity Romania a dezvoltat proiecte diverse pentru grupuri vulnerabile, construind case complet accesibilizate pentru persoane cu multiple dizabilitati.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului