Amenajarea casei

#Delaktig ikea #mobila ikea #ikea #amenajarea casei #mobila

Colectia Delaktig de la IKEA, un must have in orice locuinta

Esti fan IKEA? Atunci, cu greu vei putea rezista noii colectii, Delaktig, lansata de celebrul brand suedez in colaborare cu designerul britanic Tom Dixon. Noua colectie este inspirata din viata in continua schimbare si nevoia de a ne reorganiza in permanenta.

Noua colectie include canapele si fotolii care pot fi adaptate si personalizate mai mult ca oricand. Delaktig aduce acessorii suplimentare, precum spatare, cotiere, o masa anexata si o lampa. Piesele de mobilier pot fi combinate in mai multe moduri, pentru a se potrivi diferitelor activitati si stiluri de viata.

Prin colectia Delaktig, Tom Dixon si IKEA au dorit sa schimbe standardele productiei de canapele de astazi. Printre caracteristicile noilor produse se numara aspectul, accesibilitatea, durabilitatea si designul democratic. Delaktig, care, in suedeza, inseamna "a fi implicat", este o "platforma pentru viata" care te inspira sa-ti creezi propriile solutii de amenajare. Este o baza de canapea sau fotoliu cu functionalitati multiple, prin adaugarea de perne, mese laterale, lampi si tablii in functie de nevoia fiecarui moment. "Lumea se schimba si, poate, canapeaua conventionala nu mai este potrivita pentru modul in care oamenii traiesc astazi", spune James Futcher, Creative Leader IKEA of Sweden.

Colectia a fost creata pentru solutii mai bune intr-o lume moderna si activa. Versatilitatea produselor te ajuta sa te adaptezi momentelor spontane din viata de zi cu zi: fie pentru maratonul de lectura de la final de saptamana, fie pentru o intalnire cu familia si prietenii.

"Produsele Delaktig vor fi un succes deoarece oamenii vor continua sa le adapteze pe masura ce au loc schimbari in viata lor de zi cu zi de acasa", spune Tom Dixon.

Depasirea standardelor conventionale de design

Tom Dixon are o pasiune pentru metal si utilizarile sale. Creatiile cunoscutului designer pot fi admirate in studioul sau de design din Londra sau in unele dintre cele mai renumite muzee din lume. Tom Dixon a adoptat de-a lungul timpului stiluri creative in produsele proiectate si a incercat sa propuna prin intermediul lor solutii inovatoare de utilizare - o preocupare pe care atat el, cat si IKEA, o impartasesc.

In comparatie cu productia si designul tapiteriei traditionale, cadrul Delaktig este fabricat in mod industrial. Din acest motiv, IKEA si Tom Dixon au ales sa lucreze cu aluminiu. Materialul ajuta in procesul industrial, iar estetica sa bruta ofera un cadru durabil si usor. Profilul de aluminiu extrudat a fost utilizat pentru a crea baza platformei Delaktig.

Deoarece cadrul este extrudat, produsele din noua colectie suporta perfect extensii si adaugiri. Flexibilitatea lor permite adaptarea pieselor suplimentare pentru un confort cat mai mare - cum ar fi un despartitor de camera, sau un colt confortabil pentru doua persoane.

"Te casatoresti sau te-ai despartit si ai putea sa ai nevoie de o configuratie noua a canapelei tale, iti doresti sa inchiriezi una dintre camerele libere din apartamentul tau sau poate doar o vrei sa o pastrezi pentru momentul in care copiii se vor muta. Produsele Delaktig pot fi transformate in solutii noi de fiecare data", spune Tom Dixon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului