Amenajarea casei

#depozitare #greseli depozitare

Cele mai frecvente greseli de depozitare a lucrurilor in casa. Iata cum trebuie sa le eviti

Esti multumita ca toate lucrurile din casa ta sunt bine ascunse? Ei bine, asta nu inseamna ca te poti relaxa si ca, daca ca ai depozitat anumite lucruri, ai facut-o si corect. Uneori, organizarea lucrurilor din casa poate face mai mult rau decat bine. Iata care sunt cele mai frecvente greseli de depozitare in casa si cum trebuie sa le eviti pentru a pastra lucrurile cat mai in siguranta:

1. Depozitarea in dormitor

In dormitor, trebuie sa ai mare grija unde iti depozitezi bijuteriile. Pentru a le tine in siguranta, ai grija sa le tii in cutii speciale, deoarece acestea se pot pierde foarte usor. De asemenea, daca ai un sirag de perle, nu il impreuna cu celelalte bijuterii, deoarece acestea se pot zgaria foarte usor. Cel mai bun loc pentru a pastra perlele este un sac de matase sau o cutie capitonata cu catifea.

Hainele pe care le depozitezi in dormitor trebuie sa stea in locuri cat mai aerisite, deoarece dulapurile inchise, mai ales daca stai intr-o zona cu umiditate mare, pot fi un paradis pentru mucegai. Cel mai bine este sa iti depozitezi hainele intr-un loc uscat, de exemplu sub pat sau la mansarda.

2. Depozitarea in baie

Spatiul de deasupra toaletei este intotdeauna ignorat. Asadar, profita de orice mic gol al toaletei pentru a-ti depozita cat mai bine lucrurile. Prinde deasupra vasului de toaleta cateva polite sau chiar un dulap micut, pentru a putea beneficia de cat mai multe spatii de depozitare in baie.

Nu pastra medicamentele in baie, doarece acesta este un loc mereu cald si umed, iar acest climat va duce la deteriorarea rapida a pastilelor. Cel mai bun loc de depozitarea a medicamentelor este un sertar din bucatarie sau din sufragerie.

3. Depozitarea in bucatarie

Pentru a economisi cat mai mult spatiu in bucatarie este foarte important sa nu depozitezi pe blat aparate electrocasnice pe care nu le folosesti foarte des, precum blenderul, rasnita de cafea sau prajitorul de paine. Depoziteaza-le in dulapuri si scoate-le doar atunci cand ai nevoie de ele.

Ai grija cum depozitezi si legumele in frigider. Cele mai noi modele de frigidere au locuri speciale pentru acestea, specificate in mod clar in instructiuni, asa ca nu ar fi rau sa le recitesti.

Sursa foto: homeidb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea