Amenajarea casei

#decorarea casei #stil design #decorul casei #tendinte 2014 # casa 2014 #design 2014

Cele mai cool tendinte in designul de interior in 2014

Anul 2014 aduce dupa sine provocari in materie de design interior. De la mobilierul din lemn in nuante deschise la decoratiunile din blana si piei de animale, iata care sunt cele mai cool tendinte in designul de interior de care te-ai putea folosi pentru a-i da un suflu nou locuintei tale!

1. Bucatariile in culori pretioase

Bucataria nu mai este de mult doar o simpla incapere a casei, una folosita exclusiv pentru gatit. Designerii de interior mizeaza, in 2014, pe eleganta si caldura acestui spatiu si propun amenajarea in culori pretioase, de la galben auriu la verde smarald si rosu rubiniu.

De altfel, una dintre cele mai in voga combinatii cromatice pentru spatiul bucatariei in 2014 va fi cea dintre verdele smarald, cu parfum regal, si galbenul auriu cu irizatii de cupru.

2. Lemnul deschis la culoare

Poate ca o razbunare indreptata impotriva tonurilor inchise folosite in ultimii ani, 2014 marcheaza reintoarcerea triumfatoare la mobilierul din lemn deschis la culoare, precum cel de nuc, stejar si cires.

Acest tip de mobilier poate deveni piesa de rezistenta a livingului sau un accesoriu de accent intr-o incapere in care predomina tonurile inchise (spre exemplu, intr-o bucatarie cu gresie si faianta maro, negre etc.).

3. Folosirea extensiva a turcoazului

Chiar daca Radiant Orchid, o nuanta elegana de violet, a fost desemnata culoarea Pantone a anului 2014, nu inseamna ca nu te poti juca si cu alte nuante pentru a da un plus de personalitate locuintei tale! Expertii in domeniu se declara incantati de turcoaz, nuanta care a luat cu asalt designul de interior in toamna 2013 si care va fi folosita extensiv si de-a lungul lui 2014.

Cum poti insera turcoazul in designul casei tale? Mizeaza pe accente in aceasta nuanta vibranta, de la obiecte decorative, tapiteria fotoliilor sau a scaunelor pana la tapetul turcoaz!
 

4. Accesorii din blanuri si piei de animale

Fie ca optezi pentru variantele naturale, fie ca le preferi pe cele artificiale, afla ca, in 2014, la mare cautare vor fi si accesoriile din blanuri si piei de animale, de la covoare la pernute decorative si cuverturi de pat si sofale.

Sursa foto: Elle Decor
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea