Amenajarea casei

#decoratiuni casa #ceasuri #ceasuri de perete #ceas de perete

Ceasuri de perete, mici opere de arta

Ceasul de perete a avansat foarte mult in ultimii ani, de la o piesa pur functionala la o adevarata opera de arta si depinde numai de tine sa profiti la maxmimum de acest element ca sa adaugi un plus de sarm casei tale.

1. Ceasul-suport de CD-uri


Creat de Anca Manufacturing, acest ceas de perete seamana pefect cu o biblioteca sau suport etajat pentru CD-uri, la prima vedere. La o privire mai atenta, vei obseva ca unele rafturi sunt dublate de lumini care afiseaza, in format electronic, ora exacta.


2. Bristol Cuckoo Clock

Este un ceas reprezentat printr-un desen imprimat pe perete, imaginea unui ceas vechi, cu cuc, peste care sunt atasate limbile si mecanismul. Un model ingenios propus de Moderndose.

3. Orbit Clock

Are forma unui satelit si este creat de Dave Keune. Ceasul are limbi eliptice care isi schmba forma la fel cum un satelit isi schimba orbita. In fiecare minut al fiecariei ore, orbita creeaza noi forme pe perete, sub forma de umbre, care te ajuta sa intelegi ce ora este. Ceasul are un mecanism cu cuart, de inalta precizie si este disponibil pe negru sau rosu.


4. Ceasul vinil

Cateva discuri vechi, aruncate la gunoi, i-au dat o idee geniala designerului estonian Pavel Sidorenko. Acestea s-au transformat usor in ceasuri de perete , fiind decupate cu laserul in forme ingenioase de case, animale, obiecte sau siluete umane.

5. Ornithology

Un ceas special dedicat iubitorilor de pasari, creat din materiale eco. Cadranul ceasului este facut din panza, orele sunt reprezentate de oua de hartie de diverse dimensiuni, iar limbile sunt chiar pene de pasare. Kate Pruitt este producatoarea aceastui ceas spectaculos, care si-a castigat rapid popularitatea.

6. Spoon and Fork Wall Clock

Este un ceas de perete deosebit, ale carui cifre au in prelungire linguri si furculite in marime naturala, dispuse in cerc. Este de inox, asa ca se potriveste perfect in orice bucatarie, dandu-i instant un aer vesel.

7. Hinge Clock

Diamantini & Domeniconi au revolutionat lumea ceasurilor cu modele spectaculoase si ingenioase. Hinge Clock este un ceas de perete, in forma de cap de om, care are si functia de cuier de haine.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului