Amenajarea casei

# alegere usi de interior #usi de interior #usi

Ce usi de interior sa alegi?

Daca printre dorintele tale pentru anul 2020 se numara si aceea de a-ti reamenaja casa, atunci este bine sa stii ca alegerea usilor se poate dovedi o adevarata provocare.

O varianta de a economisi timp ar fi sa descoperi usile de interior de la Rom Decor. Producatorul iti ofera un catalog complet, care tine cont de cele mai noi tendinte in materie de design si functionalitate.

Mai jos gasesti cateva informatii care te pot ajuta sa gasesti cea mai potrivita varianta pentru locuinta ta.

Usile de interior din lemn, mereu la moda

Specialistii ne asigura ca si in 2020 lemnul este printre materialele la moda. Avantajul modelelor de usi de interior din lemn este ca se armonizeaza perfect cu alte materiale naturale in tendinte, cum ar fi fibrele vegetale.

Daca in trecut sensibilitatea lemnului la factorii de mediu constituia un dezavantaj, in zilele noastre tehnologiile moderne pot sa ne scape de aceasta grija. O varianta care ne permite sa ne bucuram de aspectul elegant al lemnului - fara a face compromisuri in ceea ce priveste rezistenta si durata de viata - este furnirul natural.

in cazul in care spatiul iti permite, poti opta pentru o usa de interior din lemn dubla. Aceasta este un model atemporal, care vine la pachet cu plus de eleganta in decorul general.

Alte tipuri de usi de interior in tendinte

Pliante: Acest tip este o solutie salvatoare atunci cand spatiul nu permite deschiderea clasica. Se potriveste perfect stilului minimalist, care, spun specialistii, se mentine in preferintele generale si in 2020.

Daca esti un fan al stilului scandinav (celebru pentru minimalism si uzul unor materiale cat mai naturale), Rom Decor iti ofera o gama larga de nuante moderne, care se asorteaza perfect design-ului nordic.

Glisante: Acestea sunt tendintele viitorului in materie de usi de interior. Permit o economisire semnificativa a spatiului, un avantaj care te va incanta in cazul in care ai nevoie sa folosesti spatiul de care dispune casa ta la capacitatea sa maxima. Astfel, te eliberezi de constrangerile pe care le impune o usa batanta. Iar daca ai si un copil care nu sta locului nicio clipa, aceste usi sunt o adevarata usurare pentru ca riscul ca micutul sa se accidenteze atunci cand se afla in directia de deschidere a usii intr-un moment nepotrivit este eliminat.

De asemenea, cu ajutorul acestor usi poti diviza un spatiu de tip open-space pentru a-l adapta in functie de nevoile de moment. in concluzie, acest tip reprezinta o solutie eleganta pentru problemele cu care vine la pachet un spatiu mai restrans.

Pe langa aspectele practice, designul lor deosebit nu va trece neobservat. Indiferent de modelul ales, o usa glisanta va aduce mereu o tusa "chic" casei tale.

Este adevarat, insa, ca in cazul acestei piese trebuie sa acorzi o atentie mai mare detaliilor si sa nu faci rabat de la calitatea materialelor. Rom Decor vine si in intampinarea acestei nevoi prin sisteme de culisare complete si silentioase, fabricate din materiale premium, care asigura o rezistenta de pana la 100.000 de culisari.

Unde gasesti o gama variata de modele de usi de interior?

Dupa cum am mentionat, solutia ar putea fi Rom Decor, producator lider in acest domeniu. Compania pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de usi de interior la preturi competitive, iar oferta de modele, materiale si culori se pliaza pe cele mai exigente cerinte si gusturi.

In catalogul Rom Decor vei gasi, cu siguranta, piesa care completeaza perfect ambientul caminului tau. in plus, ai garantia calitatii, deoarece materialele folosite la realizarea produselor se incadreaza in cele mai inalte standarde de calitate. Acceseaza site-ul Rom Decor!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea