Amenajarea casei

#pardoseala # pardoseala casa #pardoseala expodica

Ce trebuie sa stii despre pardoseala epoxidica

Pardoseala epoxidica este un produs special, cu efecte deosebite. Este ideala in spatiile cu trafic intens, precum restaurante, spitale sau laboratoare, insa poate fi folosita si in locuinte. Afla mai jos mai multe detalii despre pardoseala epoxidica si cum sa o aplici!


Ce este pardoseala epoxidica

Pardoseala epoxidica este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent. Aceste produs are o aderenta speciala la suport, este rezistent si stabil in medii chimice, acide sau alcaline. In plus, pardoseala epoxidica rezista la variatii mari de temperatura si la trafic intens.


La ce este utilizata pardoseala epoxidica

Pardoseala epoxidica este destinata protejarii si decorarii pardoselilor din beton. Cu ajutorul acestei pardoseli se obtine un aspect deosebit, cu un luciu special, care rezista in timp.



Acest produs este folosit cu succes pe toate pardoselile industriale care necesita protectie impotriva factorilor agresivi, precum frecarea, uzura mecanica sau expunerea la substante chimice. Pardoseala epoxidica are o rezistenta de aproximativ 10 ani, insa durata sa de viata poate scadea ori creste in functie de grosimea stratului aplicat. In plus, este termoizolanta si hidroizolanta.


Cum se aplica pardoseala epoxidica

Pentru aplicarea si aderarea corespunzatoare a pardoselilor epoxidice, este necesara curatarea riguroasa a suprafetelor si inlaturarea tuturor petelor sau urmelor de contaminanti. Dupa curateaza zonei, se va aplica un grund de impregnare epoxidic, care ajuta la sigilarea suprafetei.

Inainte de aplicare, pardoseala epoxidica trebuie pastrata la temperatura camerei, pentru cel putin 24 de ore. Temperatura optima de aplicare a pardoselii epoxidice este de 15 - 30 de grade, iar umiditatea nu trebuie sa depaseasca 65%. Produsul nu trebuie aplicat pe suprafete umede sau cu praf. De asemenea, inainte de a fi aplicat, produsul trebuie omogenizat in ambalajul original, cu ajutorul unui amestecator mecanic.

Aplicarea pardoselii epoxidice necesita intotdeauna prezenta unui specialist. Apeleaza cu incredere la serviciile personalului specializat atunci cand iti doresti sa iti imbogatesti locuinta cu pardoseala epoxidica.

Sursa foto: artbeton.ro, rasiniepoxidice.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului