Amenajarea casei

#tipuri perne #perne casa #perne #perne decorative

Ce tipuri de perne sa alegi pentru incaperile din casa ta?

Dintre toate locurile din lume, casa ta ar trebui sa fie spatiul in care te retragi de fiecare data pentru a te odihni si pentru a-ti reincarca bateriile. Nu degeaba se spune ca „nicaieri nu este ca acasa”. Daca vrei sa iti transformi locuinta intr-o oaza de liniste, ai nevoie de accesorii care sa iti ofere tot confortul si rasfatul pe care il meriti.

Transforma-ti casa intr-un spatiu in care abia astepti sa ajungi pentru a te relaxa si alege perne moi si pufoase pentru incaperile in care iti petreci majoritatea timpului. Astfel, vei reusi sa te relaxezi ore in sir in coltisorul tau de lume si sa uiti de grijile din timpul unei zile obisnuite.

Alege perne confortabile pe care sa le asezi in dormitor, dar si in living, pe balcon, in terasa si in alte camere unde preferi sa iti petreci timpul. Inspira-te din urmatoarele idei atunci cand vrei sa iti transformi locuinta intr-un spatiu primitor si linistitor.

Pentru living

Livingul sau sufrageria este locul unde iti petreci majoritatea timpului. Aici iti inviti prietenii in vizita, urmaresti filmele preferate, citesti sau iti petreci timpul pe telefon. Este important sa detii fotolii si canapele pufoase, in care sa poti sa te afunzi ore in sir.

Pentru un plus de confort, alege cateva perne colorate, care sa se asorteze cu restul decorului din livingul tau. Acestea iti garanteaza ca vei reusi sa gasesti pozitia ideala de fiecare data cand vrei sa te relaxezi.

In bucatarie

Foarte multe persoane prefera sa isi petreaca timpul in bucatarie. Acest spatiu familiar si reconfortant este ideal pentru diminetile de weekend, cand te bucuri de o ceasca mare de cafea si citesti ceea ce iti place. Adauga cateva piese de mobilier care iti vor transforma bucataria intr-un spatiu primitor, cum ar fi un fotoliu elegant si cateva perne pufoase, pe care sa te poti relaxa oricand doresti.

Pe terasa sau balcon

Vremea calda te indeamna sa stai cat mai mult in aer liber, motiv pentru care terasa sau balconul tau sunt locuri in care poti sa iti petreci foarte mult timp. Nu uita sa iti decorezi balconul sau terasa cu scaune si cateva pernute decorative pentru a transforma acest spatiu intr-un loc de liniste si pace.

Pentru patul tau

Atunci cand vine vorba de somnul tau, nu trebuie sa faci niciun compromis. Odihna este esentiala pentru buna functionare a organismului tau si poate avea un impact foarte mare asupra starii tale de spirit. Din acest motiv, este foarte important sa investesti intr-o saltea si o perna de calitate.

Alege perna in functie de pozitia ta de somn. De pilda, daca dormi pe spate, ai nevoie de o perna ferma, care sa iti sustina gatul. In schimb, daca dormi pe burta, va trebui sa achizitionezi o perna moale, care sa se plieze pe forma corpului tau. Aceeasi regula se aplica si in cazul celor care se odihnesc pe o parte.

Daca vrei sa gasesti cele mai bune perne, care te vor ajuta sa iti transformi casa intr-o oaza de liniste si pace, acceseaza magazinul online Patul Meu. Aici vei gasi produse de calitate, care te vor face sa te reindragostesti de casa ta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea