Amenajarea casei

#catalogul ikea #bio #mobila

Catalogul IKEA 2011, putin din bucuria vietii de zi cu zi

IKEA s-a gandit si in acest an la tine si iti va aduce acasa noul catalog. In perioda 1 -21 septembrie se vor distribui gratuit 95 000 de cataloage ce anunta preturi mai mici si oferte din ce in ce mai tentante.


Catalogul IKEA 2011 este valabil in perioada 1 septembrie 2010 – 31 august 2011. Intra pe site-ul IKEA.ro si cauta harta interactiva a distributiei, pentru a afla cand va ajunge catalogul in zona in care locuiesti.

Anul acesta IKEA se apropie mai mult de necesitatile romanilor si vine cu idei mai practice si mai economice din punct de vedere financiar. In plina perioada de recesiune „Este modul în care am ales să fim alături de cei mai mulți oameni, oamenii obișnuiți.”, a declarat Mihaela Mureșan, Marketing Manager IKEA Romania.

O alta schimbare importanta se manifesta prin grija companiei fata de mediul inconjurator. Astfel, catalogul va fi distribuit in pungi biodegradabile, ce urmeaza a se descompune in proportie de 90% intr-un interval de 6 luni .

In plus, magazinul IKEA ofera si un punct de colectare a bateriilor si becurilor, astfel incat „Oricine aduce 20 de baterii portabile uzate primește în schimb un set de 10 baterii ALKALISK LR6 AA 1.5V. Începând de la 1 august 2010, becurile convenționale au fost eliminate de la vânzare de pe rafturile magazinului IKEA.”, se anunta in comunicatul de presa al lansarii noului catalog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea