Amenajarea casei

#modele ovor #covor diego #alegere covor #covor

Cat de mult conteaza alegerea covorului adecvat

Nimic nu se compara cu senzatia de catifelare care se simte la atingerea firelor fine, pufoase, ale covorului de sub picioarele dumneavoastra. De asemenea, acest articol decorativ ofera un loc sigur, confortabil, pentru joaca copiilor si chiar poate reduce riscul de accidentare in cazul unei cazaturi.

Sigur, necesita intretinere suplimentara comparativ cu alte solutii decorative, insa pur si simplu nu exista niciun substitut in ceea ce priveste absorbtia sunetului, caldura si confortul oferite. Cu o varietate larga de culori, materiale si modele disponibile, alegerea covorului ideal pentru casa dumneavoastra poate fi chiar dificila!

Covor cappucino

Anumite materiale pot necesita o curatare mai frecventa, lucru inconvenient in cazul celor cu un program incarcat. Altele pot avea preturi mai mari sau chiar va pot afecta sanatatea. Covorul gresit se poate uza mai repede, se poate decolora sau poate avea pete care sa reziste cu incapatanare la toate eforturile de curatare.

Covor maro

Sa nu fiti tentati sa economisiti bani pe un material de o calitate inferioara. La fel ca o cladire care are nevoie de o fundatie solida, covorul are la baza un strat de captuseala pentru sustinere, rezistenta si un pic de amortizare suplimentara. Nu o puteti vedea cu ochiul liber, dar cu siguranta veti observa uzura suplimentara in cazul alegerii unui material cu o capitonare inadecvata.

Fabricat din materiale de cauciuc sau spuma, covorul cu captuseala ascunde imperfectiunile pardoselei si ii confera un aspect finisat. De asemenea, actioneaza ca un element izolator, ajutand la controlul temperaturii casei si oferind absorbtie fonica, pentru a va proteja intimitatea si a elimina zgomotele vecinilor. Cel mai important, captuseala protejeaza covorul pe termen lung, deoarece impiedica dezintegrarea fibrelor.

Covor clasic

Covoarele de lux nu trebuie sa coste o avere. Cautati prin magazinele Diego varianta care se potriveste stilului si bugetului dumneavoastra. Folositi-va chibzuit de banii disponibili, alegand cel mai bun covor pentru fiecare camera. De exemplu, produsele rezistente la pete pot fi ideale intr-o camera de zi, in timp ce un covor pentru trafic scazut, mai accesibil ca pret, poate fi perfect in camera de oaspeti.

Covor bej

Luati in considerare cheltuielile de inlocuire si de intretinere pentru a mentine costurile cat mai scazute. Daca aveti copii sau animale de companie incercati covoare de mici dimensiuni in detrimentul celor mari. Decat sa inlocuiti dupa cativa ani covorul din intreaga camera din cauza unor pete, puteti schimba doar cateva covorase uzate, pentru a mentine aspectul ingrijit al incaperii. in cazul zonelor predispuse la umezeala, cum ar fi subsolurile sau scarile, incercati covoarele mai ieftine, din poliester.

Covor portocaliu

Unul dintre cele mai bune moduri de a va asigura ca veti fi multumiti de noul covor este de a alege o varianta care poate fi intretinuta cu usurinta. Proprietarii de case cu copii, caini sau pisici ar trebui sa evite covoarele dificil de intretinut. Cele rezistente la pete pot elimina frustrarea asociata cu murdarirea constanta si pot reduce timpul de curatare. inainte de a va angaja in cumpararea unui astfel de articol decorativ, interesati-va de la agentul de vanzari despre cerintele de intretinere si curatare. Aflati cat de des va trebui sa il curatati si care sunt echipamentele si solutiile recomandate. Luati in considerare covoarele cu cerinte extinse doar daca aveti timpul necesar pentru a le efectua.

Covor rosu

Va asteptam in magazinele Diego cu sfaturi complete pentru amenajare. La Diego veti gasi intotdeauna cele mai bune solutii pentru amenajarea caminului perfect!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea