Amenajarea casei

#concurs #fantana #decoratiuni

Castiga o fantana ideala pentru un decor oriental sau Feng Shui!

Modul in care este decorata si amenajata casa in care traim este extrem de important pentru sanatatea noastra mentala. Casa reprezinta locul ne retragem dupa o zi agitata la serviciu, locul in care ne eliberam de stresul acumulat de peste zi si ne reincarcam bateriile pentru ziua urmatoare. Daca lucrezi intr-un mediu stresant este indicat sa-ti decorezi casa cu obiecte care sa te ajute sa te relaxezi.

Potrivit traditiei Feng Shui, fantanile de interior aduc faima si succes in cariera , apa fiind un simbol al prosperitatii materiale. In plus, ele au si un impact pozitiv asupra sanatatii, a starii de spirit si a nivelului de energie.

Bludeco si acasa.ro te invita la un nou concurs. Castiga o fantana de interior Poarta cunoasterii- 7 chakre care sa aduca in casa ta o sursa de echilibru, iubire si sanatate.

Cele 7 chakre ale acestei fantani simbolizeaza portile pe care un om trebuie sa le deschida pentru a fi complet, potrivit medicinei traditionale indiene. Prima poarta este poarta lumii materiale, a doua - a trecutului, a treia - a sentimentelor instinctuale, a patra - a iubirii, a cincea - a comunicarii, a sasea – a intelegerii si a saptea - a armoniei.

Pentru a participa la acest concurs te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa ne povestesti pe scurt cum ar arata o camera decorata de tine in stil oriental / Feng Shui. Spune-ne care este modelul tau preferat de fantana de pe www.fantanideinterior.ro pe care ai incadra-o in camera decorata de tine sau descrie cum arata fantana ideala pentru tine. Cel mai interesant raspuns va fi premiat.


Doar utilizatorii inregistrati pot participa. Daca nu ai deja un cont, poti sa te inregistrezi AICI.

 

Atentie! Se va desemna un singur castigator, asa ca demonstreaza ca tu meriti sa castigi!


Concursul se desfasoara in perioada 8 noiembrie - 21 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati luni, 22 noiembrie.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

 

Castigatoarea concursului este mami26. Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea