Amenajarea casei

#dormitor #living #case de lux #piscina #casa Los Angeles

Case de lux: un "mic" paradis imobiliar din Los Angeles, modern si cochet

Daca te-ai intrebat vreodata unde este cea mai mare aglomeratie de case de lux, cu siguranta raspunsul ar fi Los Angeles. Nici nu ar trebui sa te mire, avand in vedere ca Los Angeles-ul este orasul vedetelor de la Hollywood. Insa privilegiul de a locui la un pas de celebritati are un pret, si inca unul foarte mare. In serialul nostru "Case de lux", iti prezentam astazi un "mic" paradis imobiliar, modern si foarte cochet, care costa "doar" 13 milioane de dolari.

 

Arhitectura moderna si urbana pentru o casa de vis

Casa de lux despre care vorbim apartine unui cuplu tanar si a fost amenajata astfel incat sa beneficieze de toate facilitatile necesare unor persoane active si mereu grabite. Construita pe un "piedestal", casa dispune de un parter foarte spatios si de un etaj cu terasa exterioara. La subsol exista trei garaje plus alte incapari anexe, folosite ca depozite.




Ceea ce surpinde la aceasta casa de lux este arhitectura moderna si urbana, foarte potrivita unei locuinte minimaliste. Arhitectii au ales sa foloseasca in special linii drepte si sa confere spatiului un aer cochet cu ajutorul peretilor din sticla.



Anul trecut, aceasta casa de lux a fost nominalizata in cadrul galei AIA Los Angeles Award for Best Design, datorita arhitecturii deosebite si moderne.

Vederea spre ocean face toti banii

Casa de lux are o suprafata de 650 mp, insa ceea ce ii creste cu adevarat pretul este vederea incredibila pe care o are spre ocean si plaja. De pe acoperisul casei poti admira atat rasaritul, cat si apusul soarelui, dar poti vedea si o parte din Los Angeles.

Facilitati demne de star

Viitorii proprietari ai acestei case de lux se vor bucura de tot confortul de care au nevoie, deoarece imobilul dispune de o bucatarie ultramoderna, 7 dormitoare matrimoniale, 9 bai, dressing, sala de mese, sala de jocuri si sala de fitness.









La exterior, casa de lux dispune de o curte cu gazon, piscina, bucatarie de vara, spa si o terasa la etaj care inconjoara practic tot imobilul.

Interioarele casei sunt la randul lor moderne, culorile predominante sunt neutre, iar decoratiunile sunt reduse la strictul necesar.

Ce parere ai despre aceasta casa de lux? Isi merita banii?

Sursa foto: zillow.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea