Amenajarea casei

#dormitor #masa #baie #cada #semineu #casa Ellen DeGeneres

Casa impresionanta a actritei Ellen DeGeneres

O vila imensa, o casa cu trei dormitoare si alte doua case de oaspeti, o piscina, teren de tenis, iazuri pline cu crapi japonezi (koi), totul pe aproape 12.000 de metri patrati de pamant. Luxoasa proprietate din Beverly Hills a apartinut actritei si prezentatoarei de televiziune Ellen DeGeneres, care a deschis larg usile revistei "Arhitectural Digest", spre deliciul curiosilor.

Ellen DeGeneres a cumparat proprietatea in 2007 cu 27 de milioane de dolari, iar un an mai tarziu, dupa ce si-a oficializat relatia cu Portia de Rossi, a inceput sa cumpere si proprietatile invecinate, astfel ca cele doua au ajuns sa detina intreaga strada. Proprietatea imensa se intinde pe 11.600  mp si cuprinde mai multe corpuri de cladire.

Are camere de meditatie

Cunoscuta pentru gustul sau excelent atunci cand vine vorba de design interior, Ellen s-a implicat foarte mult in acest proiect, alaturi de alti specialisti pe mana carora ea si sotia sa s-au lasat.

Casa are numeroase spatii de relaxare in natura, incaperi luminoase, destinate meditatiei, masajului si jocurilor, aproape toate camerele fiind dotate cu seminee masive. Exista chiar si o mini-galerie de arta.


Biblioteca cu podea din piele

Interiorul casei este in stil rustic-chic, cu podele din lemn de esenta tare, vintage si mobila de rachita. Biblioteca este una din camerele speciale ale casei, fiind construita in forma de cerc, cu o podea imbracata in piele, in mijlocul careia troneaza o masa de marmura din secolul al XIX-lea. Tavanul este din sticla. Una dintre bai are un perete din sticla inconjurat de natura si o imensa cada de baie din marmura.

Locuinta principala este opera cunoscutilor arhitecti Buff si Hensman, iar celelalte corpuri au fost create de decoratoarea Melina Ritz. Aici au mai locuit Joan Collins si Max Mutchnick, coproducatorul serialulul "Will & Grace", iar anul trecut a fost cumparata de Ryan Seacrest, actor, producator, om de radio si televiziune. Cuplul mai are si alte case, facandu-si un obicei sa cumpere cate una pentru fiecare an de relatie.



Sursa foto: architecturaldigest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare